Frågor och svar om RS-viruset
Barnmorskan Sofie från Mama Mia svarar på frågor om RS-viruset, hur det smittar och vad man själv kan göra för att undvika smittan.
Artiklar inom kategorin Barn och Gravid

Är du gravid och orolig för hur covid-19 och barnmorskekrisen påverkar dig? Barnmorskan Sofie svarar på vanliga frågor.
SponsradVid ofrivillig barnlöshet kan man få hjälp med en fertilitetsutredning. Här berättar vi mer om hur utredningen går till och vem som kan genomgå den.

NIPT och KUB är två tester som kan göras i början av en graviditet för att se om fostret har vissa kromosomavvikelser, som t.ex. Downs syndrom.

Öroninflammation är vanligt hos barn men även vuxna kan få det.

Vattkoppor är en virusinfektion som är mycket smittsam.

Under tre veckor har vi tema fertilitet på bloggen och detta inlägg berättar om behandlingsmöjligheter vid infertilitet.

Under tre veckor har vi tema fertilitet på bloggen och detta inlägg berättar vi om infertilitetsutredning.

Under tre veckor har vi tema fertilitet på bloggen och detta inlägg ger tips och information för er som planerar att bli gravida.

Vården.se berättar om huvudlusen och hur du upptäcker att ditt barn fått ovälkommet besök i håret.

ANNONS
Att upptäcka förändringar i kroppen kan väcka oro, och tanken på cancer kan kännas skrämmande. Läs mer om cancer här.