Svenskar söker efter vård som vanligt trots covid-19
Hur sökte svenskar i maj? I vår senaste Vårdbarometer redovisar vi vilka vårdkategorier som var populärast i sökningar på Vården.se.
Vi hämtar artiklar i den valda kategorin.
Artiklar inom kategorin Vårdbarometern

April 2020 var den månad med flest sökningar någonsin på Vården.se sedan siten startades för åtta år sedan. Läs mer om hur svenskar sökte vård i april!

Spridningen av coronaviruset har gjort att fler söker vård. Vilken typ av vård var mest eftersökt i mars 2020? Läs vår Vårdbarometer!

I februari sökte färre svenskar efter vård på nätet, dock har sökningarna präglats av coronaviruset. Läs mer i Vårdbarometern för februari 2020!

I januari 2020 ökade söktrycket på Vården.se efter julledigheten. Vilka vårdkategorier ökade mest? Läs mer i vår vårdbarometer!

Det finns ett stort intresse att söka efter vård. Bara på Vården.se visades 5 miljoner sidor under 2019. I vår årsbarometer berättar vi mer!

Vårdsökandet i december gick ner inför julen. Vill du veta vilken dag som hade lägst antal besök? Läs mer i Vårdbarometern för december 2019!

November var den månaden där svenskarna sökte mest efter vård under 2019. Hur sökte folk efter vård i din region?

Vården.se lanserar Vårdbarometern – i oktober 2019 var husläkare det vanligaste sökordet. Hur sökte svenskar vård i din region?

Sponsrad
Sponsrad

Penila papler är små, ofarliga knottror som sitter i en eller flera rader runt kanten på ollonet. De är vanliga, helt normala och beror inte på en könssjukdom.

Undrar du hur viktminskning med till exempel medicin fungerar, kostar och vart du kan vända dig för hjälp? Läs allt om det här.