Det här bör du tänka på när restriktionerna för covid-19 har släppt
I september togs många av restriktionerna för covid-19 bort. Vi sammanfattar vad som gäller just nu och ger dig våra bästa tips på hur du undviker smitta.
Artiklar inom kategorin Covid-19

Vi på Vården.se har sammanfattat matnyttig information kring reseintyg och vaccinationer inför utlandssemestern och hur du kan resa tryggt i sommar.
Ska du ut och resa? Då kan du behöva ett covidbevis. Här kan du läsa mer om covidbeviset och hur du skaffar det.

Vi svarar på vanliga frågor kring när du kan förvänta dig att vaccineras mot covid-19.

Vi har intervjuat Per Godenius från vårdcentralen Omtanken för att få svar på vanliga frågor och vad vi hittills vet om vaccinet mot covid-19.

Årets nyårsfirande blir inte riktigt som vanligt, men det finns flera trygga och säkra sätt att fira in det nya året på. Vi listar våra fem bästa nyårstips!

Vad innebär egentligen Folkhälsomyndighetens nya riktlinjer kring covid-19 för dig som befinner dig i riskgrupp? Det reder vi ut i det här blogginlägget.

Har du förlorat en anhörig i covid-19? Det här blogginlägget kan förhoppningsvis ge dig råd och stöd i hur du hanterar sorgen.

Det kan kännas svårt att hantera den nya vardagen som kantas av riktlinjer om att hålla avstånd till sina nära och kära. Här samlar vi våra bästa tips och råd.

Har du blivit smittad av coronaviruset? Vi guidar dig till hur du bäst lindrar dina symtom, och hur du hanterar postcovid.

ANNONS
Att upptäcka förändringar i kroppen kan väcka oro, och tanken på cancer kan kännas skrämmande. Läs mer om cancer här.