Nu kan du som patient boka uppringningstid på Vården.se!
Vården.se vill öka tillgängligheten till vård. Vi berättar mer om hur!
Artiklar inom kategorin Nytt på Vården.se

Vården.se vill öka tillgängligheten till vård. Vi berättar mer om hur!

Att äta kräftor är väldigt populärt i Sverige. Vården.se har därför tagit fram 5 hälsofördelar med att äta kräftor!

En av de vanligaste bakteriella infektionerna hos barn är streptokocker. Därför har Vården.se tagit fram de 4 vanligaste symtomen på streptokocker.

Hur har man säkert sommarsex? Vården.se har sammanställt information om vad du bör tänka på i sommar för att skydda dig mot könssjukdomar.

Är du rustad för sommaren? Vården.se har samlat 10 produkter från Apotekskollen som alla är ett måste i reseapoteket.

Bränner du dig ökar risken för bland annat hudcancer och soleksem – detsamma gäller för dina barn. Vården.se rekommenderar vad för solskydd ditt barn bör ha!

Alltför lite tid spenderas i naturliga miljöer, där varje person kan få den dos av dagsljus man behöver. Här är 5 saker att göra under solen sommaren 2023!

Bebisar får lätt ont i magen. Vården.se har listat 5 vanliga orsaker, och 3 tips för att lindra din bebis magknip!

Vården.se lanserar Apotekskollen - en jämförelsetjänst för receptfria läkemedel och andra apoteksprodukter. Läs mer här!
SponsradVill du få mer information om din hjärthälsa? Här listar vi fem skäl till varför du bör göra en ultraljudsundersökning av hjärtat hos Hjärtcentrum!

ANNONS
Att upptäcka förändringar i kroppen kan väcka oro, och tanken på cancer kan kännas skrämmande. Läs mer om cancer här.