VD:n om vår nya resa framåt
Nu ska vi bygga upp och göra Vården.se ännu bättre! Läs vår korta intervju med VD:n Staffan Gustavsson om vad vårt nästa steg är.
Artiklar inom kategorin Nytt på Vården.se

Vi har nu gjort vår första kapitalresning och är redo för att expandera Vården.se. Läs mer om investerarna och planerna framåt!

Hur sökte svenskar i maj? I vår senaste Vårdbarometer redovisar vi vilka vårdkategorier som var populärast i sökningar på Vården.se.

Antalet besök hos vård- och hälsoaktörer har minskat kraftigt under coronapandemin. Därför har vi på Vården.se skapat initiativet #backahälsan.

BREV FRÅN VD:N. Många söker inte vård för sina problem i coronatider, vilket kan ha allvarliga konsekvenser för hälsan i framtiden. Därför vill vi #backahälsan.

Det är viktigt att fortsätta söka vård om man behöver det, även i coronatiden. Ändå är det många som nu undviker exempelvis tandvård.

April 2020 var den månad med flest sökningar någonsin på Vården.se sedan siten startades för åtta år sedan. Läs mer om hur svenskar sökte vård i april!

Spridningen av coronaviruset har gjort att fler söker vård. Vilken typ av vård var mest eftersökt i mars 2020? Läs vår Vårdbarometer!

I februari sökte färre svenskar efter vård på nätet, dock har sökningarna präglats av coronaviruset. Läs mer i Vårdbarometern för februari 2020!

I januari 2020 ökade söktrycket på Vården.se efter julledigheten. Vilka vårdkategorier ökade mest? Läs mer i vår vårdbarometer!

ANNONS
Att upptäcka förändringar i kroppen kan väcka oro, och tanken på cancer kan kännas skrämmande. Läs mer om cancer här.