Män söker vård för sent – så påverkar det hälsa och livslängd
Män väntar ofta för länge med att söka vård. Läs om vanliga sjukdomar, risker och varför vård i tid kan göra skillnad för livet.
Artiklar inom kategorin Sexuell hälsa

För dig som lever med någon med ADHD – så stärker ni relationen med förståelse, struktur och dialog.

Skydda dig mot HPV! Läs hur vaccinet fungerar, om du kan få det gratis och varför det är viktigt.

Upptäck hur hormonella förändringar efter 65 påverkar kvinnors sexuella hälsa och intimitet. Läs om vanliga problem som vaginal torrhet och minskad lust, och få

Upplever du sexuella besvär och har frågor kring sex? Låt en sexolog från CharlieCare besvara dina frågor. Läs mer här!

Hur har man säkert sommarsex? Vården.se har sammanställt information om vad du bör tänka på i sommar för att skydda dig mot könssjukdomar.

Vad är knipövningar och hur gör man? Vården.se listar 3 knipövningar du kan göra för att träna din bäckenbotten!

Vad finns det för manligt preventivmedel idag och vad kommer ut på marknaden inom en snar framtid? Läs mer här!

Mensvärk drabbar de allra flesta som menstruerar. Vi listar våra bästa tips på hur du lindrar mensvärken när den är som värst.

Har du funderingar kring HPV och cellprovtagning? Vi reder ut vad HPV innebär och vad du kan göra för att undvika att bli smittad.

ANNONS
Att upptäcka förändringar i kroppen kan väcka oro, och tanken på cancer kan kännas skrämmande. Läs mer om cancer här.