Finns det ett vaccin mot covid-19?
Här berättar vi mer om vilka vaccin mot covid-19 som finns tillgängliga idag och hur det går till att ta fram vaccin.
Artiklar inom kategorin Covid-19

Sommaren är slut och nu återgår många till arbetet. Men med spridningen av covid-19 blir det inte riktigt som vanligt på jobbet. Vi går igenom vad som gäller!

Med en pågående smittspridning av covid-19 kommer höstterminen på universiteten att se annorlunda ut för många. Vi berättar mer om vad som gäller!

Just nu är det många som undrar över munskydd. Vi besvarar de vanligaste frågorna!

Det är viktigt att fortsätta söka vård om man behöver det, även i coronatiden. Ändå är det många som nu undviker exempelvis tandvård.
SponsradNu utökas sakta men säkert testningen för covid-19. Tillsammans med Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center reder vi ut vad som gäller.

Är du en av många som numera jobbar hemifrån? Då är det viktigt med en ergonomisk arbetsplats! Vi ger dig fem handfasta tips på hur du ska göra.

Spridningen av coronaviruset har gjort att fler söker vård. Vilken typ av vård var mest eftersökt i mars 2020? Läs vår Vårdbarometer!

Många är oroade över den coronapandemi som sprider sig just nu. Vi har pratat med några terapeuter för att ge dig handfasta råd för att hantera oron.

I februari sökte färre svenskar efter vård på nätet, dock har sökningarna präglats av coronaviruset. Läs mer i Vårdbarometern för februari 2020!

ANNONS
Att upptäcka förändringar i kroppen kan väcka oro, och tanken på cancer kan kännas skrämmande. Läs mer om cancer här.