Bästa solskyddet i vardagen: så skyddar du dig smart
Nu under sommaren kommer det att finnas många tillfällen att vara ute i solen. Vi ger dig tips på hur du skyddar dig bäst från solens starka strålar!
Läs de senaste artiklarna om hälsa och vård

Hur sökte svenskar i maj? I vår senaste Vårdbarometer redovisar vi vilka vårdkategorier som var populärast i sökningar på Vården.se.

Den 21 juni är det internationella ALS-dagen och därför tänkte vi passa på att besvara några vanliga frågor om ALS.

Antalet besök hos vård- och hälsoaktörer har minskat kraftigt under coronapandemin. Därför har vi på Vården.se skapat initiativet #backahälsan.

BREV FRÅN VD:N. Många söker inte vård för sina problem i coronatider, vilket kan ha allvarliga konsekvenser för hälsan i framtiden. Därför vill vi #backahälsan.

Det är viktigt att fortsätta söka vård om man behöver det, även i coronatiden. Ändå är det många som nu undviker exempelvis tandvård.
SponsradNu utökas sakta men säkert testningen för covid-19. Tillsammans med Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center reder vi ut vad som gäller.

Genom att göra en hälsokontroll kan du ta reda på hur du mår på insidan. Vi har intervjuat näringsfysiologen Fredrik Paulún som berättar mer!

Mens är något som påverkar hälften av Sveriges befolkning. I vårt inlägg har vi sammanställt fem spännande fakta om mens som du kanske inte visste innan!

Mindfulness kan användas för att motverka psykisk ohälsa, men vad innebär det egentligen mer konkret? Och vad är skillnaden gentemot meditation?

ANNONS
Att upptäcka förändringar i kroppen kan väcka oro, och tanken på cancer kan kännas skrämmande. Läs mer om cancer här.