SponsradInfluensasäsongen är här – tillhör du en riskgrupp?
Läs de senaste artiklarna om hälsa och vård
SponsradNu närmar vi oss den tid på året när många blir sjuka i influensan. Om du tillhör en riskgrupp bör du se till att vaccinera dig för att slippa följdsjukdomar.
SponsradVid ofrivillig barnlöshet kan man få hjälp med en fertilitetsutredning. Här berättar vi mer om hur utredningen går till och vem som kan genomgå den.

Huvudvärk är ett mycket vanligt besvär som drabbar de flesta ibland. Här får du lära dig mer om olika sorters huvudvärk och vilka symtom du bör se upp för.
SponsradMiraDry® är en av de senaste teknikerna för svettbehandling, som med hjälp av mikrovågor förstör svettkörtlarna och minskar svettningen – permanent.

Bröstcancer är en av de vanligaste cancerformerna och cirka 20 kvinnor insjuknar varje dag. Men chanserna att botas har ökat de senaste årtiondena.

ADHD är en funktionsnedsättning som kan ge koncentrationssvårigheter och hyperaktivitet. ADHD kan skapa olika problem i vardagen, men det finns hjälp att få.

Förmaksflimmer är den vanligaste formen av hjärtrytmrubbning och innebär att hjärtat slår oregelbundet. Flimret kan komma attackvis eller vara kroniskt.

Astma är en sjukdom som påverkar luftvägarna och som kan ge besvär med andnöd och hosta. Här kan du lära dig mer om sjukdomen och hur den behandlas.
SponsradStillasittande arbete är förknippat med många risker, och smärta och stelhet är vanligt. Här får du tips på hur du undviker skador och håller dig frisk.
SponsradHär får du lite tips på sådant som kan vara bra att alltid ha i sitt hemma-apotek, och vad du bör tänka på när du fyller medicinskåpet.

ANNONS
Att upptäcka förändringar i kroppen kan väcka oro, och tanken på cancer kan kännas skrämmande. Läs mer om cancer här.