Övningar vid tennisarmbåge hemma: så tränar du lagom
Tennisarmbåge är ett ofarligt besvär som kan orsaka obehag och smärta. Kom till rätta med problemet med våra förslag på enkla övningar.
Artiklar inom kategorin Rehabilitering

Behöver du hjälp att hitta en bra naprapat i Stockholm? Vården.se guidar dig rätt!

Ischias drabbar de flesta någon gång i livet. För att lindra smärtan ska du hålla dig fysiskt aktiv, vi listar därför träningsövningar som lindrar värken.

Det finns mycket du kan göra för att lindra din artrossmärta. Vi ger dig våra bästa tips!

Är du en av många som numera jobbar hemifrån? Då är det viktigt med en ergonomisk arbetsplats! Vi ger dig fem handfasta tips på hur du ska göra.
SponsradBesväras du av problem med fötterna, som till exempel Hammartå, hälsporre eller Hallux Valgus? Då kan behandling med Pronatos vara en enkel lösning för dig!
SponsradArtros är en ledsjukdom som kan ge besvär med smärta, svullnad och stelhet. Men genom enkla övningar som du gör hemma kan du minska smärtan.
SponsradStillasittande arbete är förknippat med många risker, och smärta och stelhet är vanligt. Här får du tips på hur du undviker skador och håller dig frisk.

Plötslig smärta och/eller stelhet i ryggens nedre del (ländryggen) brukar kallas för ryggskott.

Kraftiga smärtor i nedre delen av ryggen som strålar ut i ena benet brukar vara ett tydligt tecken på problem med ischias.

ANNONS
Att upptäcka förändringar i kroppen kan väcka oro, och tanken på cancer kan kännas skrämmande. Läs mer om cancer här.