En klassiker med ett nytt utvecklat innehåll

2020-11-05 | hälsa, samarbeten

Två av Vården.se:s kunder, Stadionkliniken och Hudläkargruppen Stockholm, har just nu ett spännande samarbete tillsammans med SportHälsa. Total Make Over kallas utmaningen – en klassiker med ett nytt utvecklat innehåll. TMO är ett 16-veckorsprogram med en vetenskaplig grund som anpassas efter varje deltagares förutsättningar och mål.

Bild från Stadionklinikens Instagram.

I år har Stadionklinikens succékurs utvecklats till den mest omfattande och unika förändringskursen i helhetens tecken. Tillsammans med Hudläkargruppen, Stockholms ledande hudklinik, erbjuder de en förändringskurs av hälsa, skönhet, glädje och motivation. Projektet drog igång i slutet av januari och två kvinnor vann varsin plats i kursen där de nu får blogga om sina behandlingar och sin viktnedgång.

Kursen individanpassas

Kursen pågår under 16 veckor och individanpassas efter var och en med hjälp av olika tester, bedömningar och undersökningar. Deltagarna får sedan träna individuellt med personliga tränare samt med coacher i grupp för att få den ultimata träningen för just dem. De får även anpassade kostråd och personliga bedömningar på Hudläkargruppen Stockholms mottagning.

Stadionkliniken erbjuder många behandlings- och träningsmetoder

Stadionkliniken erbjuder deltagarna personlig tränare, muskelskanning av naprapat, massage, löpanalys, löpcoachning, yoga, pilates, läkarbesök och inspirationsföreläsningar. Träningen sker på deras klinik på Valhallavägen i Stockholm men varvas även med träning utomhus.

– Vi brinner för människors yttre och inre välbefinnande. Jag har verkligen båda rollerna här i min tjänst, säger Lillemor Hellqvist på Stadionkliniken till SportHälsa.

hudläkargruppen-behandling

Behandlingar utförs av Hudläkargruppen

Hudläkargruppen Stockholm bjuder på kemisk peeling och fillerbehandling med produkter från Restylane. Läkarna gör en hudcancerscreening för att upptäcka farliga prickar som kan vara malignt melanom och en miraDry-behandling, en engångsbehandling mot armsvett.

– Du är inte en sämre människa för att du bryr dig om hur du ser ut. Den inre skönheten kan ibland få en hjälp på traven, säger Katharina Lidvall, Leg. Sjuksköterska på Hudläkargruppen till SportHälsa. Det sägs att 60 är det nya 40, men då ska även det yttre kunna få hänga med.

Om Stadionkliniken

stadionkliniken

Stadionkliniken har specialistkompetens inom många områden. De erbjuder allt från läkare, mentala coacher, kostrådgivare och personliga tränare till naprapater, fysioterapeuter och massörer. De hjälper såväl OS-deltagare som motions- och hälsokunder att nå sina personliga mål.

Om Hudläkargruppen

hudläkargruppen

Hudläkargruppen är Stockholms största privata hudmottagning som tar emot både försäkrings- och privatpatienter. Hos Hudläkargruppen finns specialiserade hudläkare, sköterskor och hudvårdsterapeuter med lång erfarenhet av både medicinsk och estetisk hudvård.


Publicerad: 27 februari 2017 kl 16:59
Uppdaterad: 5 november 2020 kl 11:06

Författare:

Skriv kommentar

För att skicka in din kommentar måste du godkänna Allmänna villkor och vår Integritetspolicy. För att skicka in din kommentar måste du godkänna vår policy för bloggkommentarer.