Sök
Sök
Hitta rätt vård
Jämför
Jämför
Boka
Boka

Sök i sökformuläret eller navigera bland våra kategorier för att hitta ett urval av vårdgivare.

Vad är Ultra V Trådlyft?

Ultra V Trådlyft är en snabbt växande metod för att föryngra huden, utan kirurgiska ingrepp. Den lyfter, stramar till och ökar hudens elasticitet. Den ger en långsiktigt föryngrande effekt och du börjar se resultaten direkt efter behandlingen.

Hur går behandlingen till?

Vid behandling med Ultra V trådlyft placeras nedbrytbara PDO-trådar under huden. De stimulerar bindväven och därmed hudens produktion av kollagen och elastin, vilket stramar upp och föryngrar huden.

– Ultra V Trådlyft ger omedelbar och långvarig föryngring av huden och därmed utseendet, säger Anne Birgitte Undén, hudläkare på Complete Skin. Trådarna sätter igång en reaktion i bindväven som liknar den aktivitet man hade som ung, vilket man har kunnat visa vetenskapligt vid mikroskopiska undersökningar.

Behandlingen genomförs med bedövningskräm och tar mellan 30–45 minuter, beroende på hur stort område som ska behandlas. Då förs trådarna in under huden med hjälp av en nål. Behandlingen är både säker och effektiv.

– Trådmaterialet är gjort av PDO, berättar Anne Birgitte. Det är ett ämne som är välbeprövat och inte leder till några allergiska eller främmande kroppsreaktioner.

Behandling med Ultra V Trådlyft

Ultra V Trådlyft anpassas efter dina behov

Behandlingen passar de allra flesta och kan användas både för ansiktet och kroppen. En stor fördel med Ultra V Trådlyft är att behandlingen kan anpassas helt och hållet efter patientens förväntningar och det område som ska behandlas.

– Inom Ultra V finns ett brett utbud av trådar, speciellt framtagna för olika delar av ansiktet, halsen och kroppen, säger Anne Birgitte Undén. Till exempel har vi speciella trådar för behandling av påsar under ögonen och andra trådar för behandling av insjunken hud under ögonen.

Hur länge håller behandlingen?

Ultra V Trådlyft har en långsiktigt föryngrande effekt, men du kan börja se resultaten direkt efter behandlingen.

– Man ser en tydlig effekt direkt efter genomförd behandling men maximal effekt ses efter ca 6 månader. Därefter varar resultaten i 1,5–2 år, säger Anne Birgitte. Man kan under tiden komplettera med ytterligare trådar för att uppnå ännu bättre och mer långvarigt resultat.

Text: Karin Sjödahl

08:51 - 01 jun, 2018

0 Kommentarer

Det vore ju himla kul om du blev den första att lämna en kommentar.

Skriv kommentar

Kul! Du vill skriva en kommentar. Det är toppen! Du kanske undrar varför kommentaren inte visas direkt?
Det är för att vi vill undvika spam och måste därför godkänna kommentaren först. Tack för din kommentar!