karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
99+
36

Vaccinationsmottagning i Järfälla

På vården.se kan du jämföra 11 Vaccinationsmottagningar i Järfälla. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
178 mottagningar i närheten av Järfälla
primary care
(8)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 17:00
primary care
(8)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 17:00

Vad har vaccinationsmottagningar i Järfälla för snittbetyg?

I Järfälla ligger snittbetyget för vaccinationsmottagningar på 3.93, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din vaccinationsmottagning? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och vaccinationsmottagningar i Järfälla.

Vilken vaccinationsmottagning är bäst i Järfälla?

Att välja vilken vaccinationsmottagning i Järfälla du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra vaccinationsmottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De vaccinationsmottagningar med bästa snittbetyg i Järfälla på Vården.se är:

Så tycker patienter om vaccinationsmottagningar i Järfälla

 • Vänligt och fint bemötande!

  – Staffan H. Meliva Vårdcentral Jakobsberg

 • jag fick service utöver det vanliga. En läkare kom hem när jag var i för dåligt skick för att komma till mottagningen,

  – Anita w. Meliva Vårdcentral Jakobsberg

 • Jag är jättenöjd med Meliva Jakobsberg och rekommenderar till andra.

  – Rania J. Meliva Vårdcentral Jakobsberg

 • Jag känner mig alltid välkommen och bra bemött på Meliva vårdcentral i Jackobsberg. Jag kan varmt rekommendera denna vårdcentral till alla andra. Utmärkt bemötande av duktiga och kunniga läkare och sjuksköterskor. Stort tack till verksamhetschefen.

  – Gissoo S. Meliva Vårdcentral Jakobsberg

 • Jag är riktigt nöjd med den vård och hjälp jag fick. Tara var så angelägen över att vilja hjälpa mig. Anne, en läkare, upplevdes som otrolig kompetent.

  – Farah M. Meliva Vårdcentral Jakobsberg

Vilka vaccinationsmottagningar i Järfälla har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa vaccinationsmottagningar:

Vad är en vaccinationsmottagning?

En vaccinationsmottagning är en mottagning som är specialiserad på vaccinationer. Till en sådan kan du gå för att vaccinera dig mot olika sjukdomar, så att du får ett bra skydd i din vardag. 

Vad kan man vaccinera sig mot på en vaccinationsmottagning?

På en vaccinationsmottagning kan man normalt sett få vaccin mot en rad olika sjukdomar. Vanliga vaccin som erbjuds är vaccin mot influensa, mässling, påssjuka, röda hund, hepatit, polio, difteri, stelkramp och HPV (humant papillomvirus). Beroende på din ålder, kön, immuniseringsschema samt vilken mottagning du går till kan utbudet av tillgängliga vaccin variera.

Finns det dropin för vaccin?

Vissa vaccinationsmottagningar erbjuder dropin för vaccin, vilket innebär att man kan komma utan tidsbokning och få sin vaccination direkt. Detta kan vara praktiskt för personer med begränsad tid eller för de som behöver få ett vaccin snabbt. Men det är viktigt att kontrollera om vaccinationsmottagningen erbjuder dropin-tjänster, eftersom det kan variera mellan olika kliniker och regioner.