Till oss är du välkommen både med tillfälliga och kroniska besvär. Öppen mottagning. Öppettider lördagar: Ej röda dagar. Endast tidsbokade besök. När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.
Öppettider lördagar: Ej röda dagar. Endast tidsbokade besök.
Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Psykologverksamhet, barn och ungdom, Vårdcentral (BT), Tobaksavvänjning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Distriktssköterskeverksamhet, Medicinsk fotvård, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19
Recensionerna av ALMA kliniken vårdcentral visar en mix av positiva och negativa upplevelser. Några patienter har haft trevliga interaktioner med snabb och effektiv blodprovsprocess samt professionellt bemötande i receptionen. Samtidigt finns det många klagomål på otrevligt bemötande, svårigheter att få tid och bristande behandlingar. Information och stöd från vårdpersonal har också kritiserats. Trots några positiva möten, finns det tydliga områden för förbättring.
Otrevligt bemötande
Svårt att få tid
Icke informativa sjuksköterskor
Behandlingar fungerar inte
Trevliga och hjälpsamma
Snabb blodprovsprocess
Proffsigt bemötande i receptionen
N/A
*Sammanfattat från Google (27).
4.3
chato j.
13 jun, 2025
mycket bra bemötande i telefon idag
MARI L.
28 maj, 2025
Jag får alltid snabbt tid och hjälp när jag kontaktar Almakliniken.
Min läkare är väldigt kunnig och lyhörd, har fått mycket bra hjälp och stöd. Personalen i receptionen är fantastiskt servicei riktade och vänliga. De kan verkligen sitt jobb.