Vaccination

VaccinationÄr du spruträdd? Det gör inget! Du är inte ensam, och vi har stor vana vid att hantera detta. Kom förbi så förklarar vi närmare.S...

Boka tid hos Vaccin.nu Södermalm för Vaccination.

Vaccination

• Är du spruträdd? Det gör inget! Du är inte ensam, och vi har stor vana vid att hantera detta. Kom förbi så förklarar vi närmare.

• Ska barnen vaccineras? Inga problem! Vi tillämpar en metod som gett oss mycket beröm av otaliga föräldrar, och lättade leenden från de små.

• Ska du resa långt bort till exotiska platser? Vad roligt! Vi står beredda att delge dig de absolut senaste rönen så att du har ett fullgott skydd under hela din vistelse.

Du kan antingen boka en tid via vår sajt, eller komma förbi på drop-in. För den mest uppdaterade informationen avseende öppettider och annat, vänligen besök vår websajt, https://vaccin.nu/

Varmt välkommen till Vaccinationsgruppen Södermalm!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Vaccin.nu Södermalm erbjuder.

Vaccin.nu Södermalm
Välkommen till Vaccin.nu Södermalm! Vaccin.nu är ett familjeföretag som funnits i 40 år. Vi erbjuder vaccinationer inom alla områden, oavsett om du vill fylla på ditt grundskydd, ska ut och resa eller om du vill vaccinera dig mot influensa, livmoderhalscancer eller TBE. Här erbjuds du kompletta sortiment av vacciner, tester och intyg. Vaccin.nu erbjuder en vaccinationsguide på deras hemsida som inte bara ger dig en fingervisning om vilka vacciner du behöver för ett visst resmål, utan även den sammanlagda kostnaden. Dessa vaccin erbjuds på Vaccin.nu Södermalm: Dessa är exempel på några av de vanligaste vaccinerna som erbjuds: Vaccin mot vattkoppor  Vaccin mot Hepatit A & B Influensavaccin Mässlingsvaccin Stelkrampsvaccin Koleravaccin  Vaccin mot tuberkolos  Vaccin mot Gula febern.  Så hittar du till mottagningen Du hittar mottagningen på Hornsgatan 79. Mottagningen ligger i gatuplan, vilket underlättar för rörelsehindrade och det finns ramper innanför dörren om man behöver komma in med rullstol. Har du barnvagn så går det utmärkt att ta med den in. Vaccinationsbuss Under våren och sommaren åker Vaccin.nu's bussar runt i landet och vaccinerar mot TBE i samarbete med ICA, IKEA samt andra större aktörer. Du kan antingen boka en tid via vår sajt, eller komma förbi på drop-in. För den mest uppdaterade informationen avseende öppettider och annat, vänligen besök Vaccinationsgruppens hemsidan. Varmt välkomna till oss på Vaccin.nu Södermalm!

Lunchstängt: 13.00-13.30
Lunchstängt: 13.00-13.30