Järfälla
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
99+
9
Specialistområden

Kurator i Järfälla

På vården.se kan du jämföra 10 Kuratorer i Järfälla. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
150 mottagningar i närheten av Järfälla
primary care
(8)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 17:00

Vad har kuratorer i Järfälla för snittbetyg?

I Järfälla ligger snittbetyget för kuratorer på 3.93, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din kurator? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och kuratorer i Järfälla.

Vilken kurator är bäst i Järfälla?

Att välja vilken kurator i Järfälla du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra kuratorer baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De kuratorer med bästa snittbetyg i Järfälla på Vården.se är:

Så tycker patienter om kuratorer i Järfälla

 • Vänligt och fint bemötande!

  – Staffan H. Meliva Vårdcentral Jakobsberg

 • jag fick service utöver det vanliga. En läkare kom hem när jag var i för dåligt skick för att komma till mottagningen,

  – Anita w. Meliva Vårdcentral Jakobsberg

 • Jag är jättenöjd med Meliva Jakobsberg och rekommenderar till andra.

  – Rania J. Meliva Vårdcentral Jakobsberg

 • Jag känner mig alltid välkommen och bra bemött på Meliva vårdcentral i Jackobsberg. Jag kan varmt rekommendera denna vårdcentral till alla andra. Utmärkt bemötande av duktiga och kunniga läkare och sjuksköterskor. Stort tack till verksamhetschefen.

  – Gissoo S. Meliva Vårdcentral Jakobsberg

 • Jag är riktigt nöjd med den vård och hjälp jag fick. Tara var så angelägen över att vilja hjälpa mig. Anne, en läkare, upplevdes som otrolig kompetent.

  – Farah M. Meliva Vårdcentral Jakobsberg

Vilka kuratorer i Järfälla har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa kuratorer:

Vad är en kurator?

En kurators huvudsakliga uppgift är att vara ett stöd för individer som befinner sig i svåra livssituationer genom att erbjuda rådgivning och hjälp i olika frågor. Om du behöver stöd kan du prata med en kurator. Kuratorer arbetar ofta inom exempelvis skolväsendet som skolkurator, inom sjukvården eller socialtjänsten. Kuratorer kan också arbeta för andra organisationer som erbjuder socialt stöd och rådgivning. Du kan prata med en kurator online.

Vad gör en kurator?

En kurators arbetsuppgifter kan variera beroende på den specifika arbetsplatsen, men vanligtvis bistår de med att hantera känslomässiga utmaningar, sociala svårigheter och psykosociala problem. De erbjuder rådgivning, stödsamtal och praktisk hjälp för att hjälpa personer att förbättra sin livssituation. Kuratorer kan också vara involverade i att koordinera vård eller samordna olika hjälptjänster för sina patienter.

Vad är det för skillnad på en kurator och en psykolog?

Skillnaden mellan en kurator och en psykolog ligger i deras utbildning och fokusområden. Kuratorer hjälper ofta till med praktiska och sociala aspekter av en individs liv, medan psykologer är specialister inom den mentala och känslomässiga hälsan. En psykolog har en universitetsutbildning i psykologi, kan erbjuda psykoterapi och genomföra psykologiska utvärderingar och tester. Kuratorer kan också ha en universitetsutbildning, men deras fokus ligger i arbetet med att erbjuda socialt och praktiskt stöd i svåra situationer.