Kista vårdcentral logo

Kista vårdcentral

Kista vårdcentral När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 06:24 - 25 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Kista vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Distriktssköterskeverksamhet, Vaccinationsverksamhet, Medicinsk fotvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Vårdcentral (BT), Psykologverksamhet, barn och ungdom, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård

Kista vårdcentral får både positiv och negativ kritik. Vissa recensenter uppskattar trevliga medarbetare och snabb återkoppling. Dock uttrycker många frustration över svårigheten att boka akuttider och bemötandet i receptionen. Brist på hjälp vid bokningar och otrevligt bemötande är återkommande klagomål. För patienter som behöver akut vård eller vaccination kan det vara värt att överväga denna vårdcentral.
Svår akuttidsbokning
Otrevlig reception
Brist på hjälp
Dåligt bemötande
Trevlig personal
Snabba återbesök
Bra läkare
akut vård, vaccinationer
*Sammanfattat från Google (62).

1.5
1 omdöme
1.5
Sara H.
20 jan, 2025
Nu är det tredje gången jag har fått fel läkemedel utskrivet som inte hjälper mina symtom utan förvärrar dem. Har behövt boka nya tider på varje besök , då inget har förbättras. Utav mina 2 år listade här har mina hälsoproblem inte tagits på allvar och jag har inte undersökts eller testas för nåt, därmed vet jag inte vad som ä fel. Medveten om att personalen är hårt arbetande men jag kan tycka slarvet jag upplevt är orimligt. Jag rekommenderar inte denna mottagning, tycker det är brist på kunskap och brist på resurser som gör att en patient som mig inte tas på allvar.