Familjeläkarna Husby Vårdcentral logo

Familjeläkarna Husby Vårdcentral

Familjeläkarna arbetar för att ge bästa möjliga vård. Vi erbjuder medicinsk kompetens i kombination med ett personligt bemötande. Det ska kännas som att ha en egen läkare i familjen. Familjeläkarna Husby Vårdcentral har vårdavtal med Region Stockholm. Vi erbjuder grundläggande hälso- och sjukvård för alla. Vår vilja är att ge dig trygg, engagerad och professionell vård genom hela livet. På...

På vårdcentralen finns:
Läkare
Sjuksköterska
Provtagning
Psykolog/kurator
Utökade insatser för psykisk hälsa för barn och unga
Barnavårdscentral (BVC)
Vaccination
Äldremottagning
Hemsjukvård
Medicinsk fotvård

Varmt välkommen till Familjeläkarna Husby!

För sjukvårdsrådgivning utanför vårdcentralens öppettider, kontakta 1177.
Vid livshotande tillstånd, ring 112.

Informationen uppdaterades 06:43 - 23 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Familjeläkarna Husby Vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Medicinsk fotvård, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Tobaksavvänjning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Psykologverksamhet, barn och ungdom, Vårdcentral (BT), Hypertonimottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård

Familjeläkarna i Husby är kända för sina kompetenta läkare och snabba diagnoser, vilket flera patienter uppskattar. Det är vanligtvis lätt att få tid. Några har dock upplevt dåligt bemötande och språkproblem med vissa läkare. Kliniken stänger också ibland för lunch, vilket inte alltid informeras tydligt. Överlag är många nöjda med läkarvården här.
Kompetenta läkare
Snabb diagnos
Lätt att få tid
Dåligt bemötande
Språkproblem med läkare
Lunchstängt ofta
allmän vård, kroniska tillstånd
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (60) & Google (6).

Naghmeh Z.
17 maj, 2025
Dem enda läkare som är bra på den här vårdcentralen är dr kamal han är jätte duktig på alla sätt och vis vi behöver verkligen ha flera läkare som honom
Ali R.
9 nov, 2021
bemötandet var utmärkt och jag rekommenderar absolut denna vårdcentral då många vårdcentraler tappat oerhört i kvalité. Tack för all hjälp Amanoel