Trygg Hälsa Beckomberga Vårdcentral logo

Trygg Hälsa Beckomberga Vårdcentral

Vi erbjuder både akuta och planerade besök dagligen. Vi har bokningsbara akuta tider samma dag samt planerade besök. På vår mottagning får du hjälp med medicinska bedömningar och eventuella remisser till andra vårdgivare för vård och undersökning. Hos oss finns Husläkare Digitala besök till läkare och sjuksköterska Dagliga tider till lättakuten Distriktssköterskemottagning Diabetesmottagning...
Trygg Hälsa Beckomberga Vårdcentral

Under perioden 2025-06-01 tom 2025-08-31 är våra telefon- och öppettider Mån-Fre kl 08:00-17:00

Hos oss finns
Husläkare
Digitala besök till läkare och sjuksköterska
Dagliga tider till lättakuten
Distriktssköterskemottagning
Diabetesmottagning
Astma / KOL mottagning
Drop-in-mottagning till sjuksköterska (stängd tills vidare)
Vaccinationer
Äldremottagning
Hemsjukvård
Psykolog

När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112

Informationen uppdaterades 07:05 - 23 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Trygg Hälsa Beckomberga Vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Tisdag
Måndag
Onsdag - Fredag

Onsdag - Fredag
Tisdag
Måndag

Medicinsk fotvård, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Hypertonimottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Psykologverksamhet, barn och ungdom, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT)

Trygg Hälsa Beckomberga vårdcentral erbjuder snabb och personlig vård med en varm atmosfär där patienterna ofta upplever sig sedda och hörda. Många uppskattar den professionella servicen och den snabba återkopplingen på prover. Ett fåtal anser dock att vårdcentralen inte fullt ut kan hjälpa barn med särskilda behov och vissa specifika vårdfall. Sammantaget är detta en väl rekommenderad vårdcentral för vuxna och de flesta kroniska tillstånd.
Varm och personlig service
Snabb återkoppling på prover
Professionellt bemötande
Tillgängliga akutbesök
Ej tillräcklig hjälp för NPF-barn
Kan ej behandla alla fall
vuxna, kroniska sjukdomar, snabb konsultation
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (83) & Google (6).

3.7
Karla J.
21 mar, 2025
We are now going here as a family since they have opened again kind of 2 years ago and we always feel that the service is great, warm and friendly. We feel secure and in the best hands of Elias and his team.
4.5
Mary B.
6 mar, 2024
Dr Shapoor är alltid några med sin undersökning. Han lyssnar, ställer frågor och tar saker på allvar. Jag behöver aldrig tjata om remiss eller sådant. Hans bedömning är alltid bra då han gör det han är expert på. Av erfarenheter så måste man be en läkare nuförtiden för att skicka remiss eller ta blodprover. Han gör allt det och jag märker att han bryr sig om människor och älska sitt jobb. Kan varmt rekommendera han.