Hässelby vårdcentral logo
Vårdcentral

Hässelby vårdcentral

Här erbjuder vi : Distriktsläkarmottagning, Äldrevårdsmottagning, Waranmottagning, Distriktssköterskemottagning, Diabetesmottagning, Astma, KOL, Allergi mottagning samt Kuratorer. Mer information finns under mottagningens webbplats. Alla läkarbesök tidbokas. Vi har också Hemsjukvård. Mer information om hemsjukvård finns under Distriktssköterskemottagning. Öppna blodtrycksmottagningen är stängd...

Här erbjuder vi :

Öppna blodtrycksmottagningen är stängd tills vidare, önskar du kontroll så går det bra att boka en tid på telnr 08-123 364 65 mellan kl 9.00-9.30

Vi är en godkänd Astma KOL-mottagning

När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112

Informationen uppdaterades 08:51 - 2 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Hässelby vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

78%

Onsdag
Torsdag - Fredag
Måndag - Tisdag

Inkontinensmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Allmänmedicin, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Tobaksavvänjning, primärvård, Medicinsk fotvård, Vaccinationsverksamhet, Distriktssköterskeverksamhet

Recensionerna av Hässelby vårdcentral är blandade. Många patienter uppskattar vårdcentralens professionella och engagerade läkare samt den rena och allergivänliga miljön. Dock finns det återkommande kritik mot svårigheterna att boka tid, otrevlig service i receptionen, och bristande uppföljning av patientärenden. Vissa recensenter beskriver kommunikationsproblem på grund av språkbarriärer med personalen.
Professionella läkare
Flexibel personal
Dålig uppföljning
Språkbarriärer med läkare
allmänvård, astma/KOL-behandling
*Sammanfattat från Google (89).

3.4
2.3
Elisabeth H.
4 dec, 2024
Under mitt liv har jag träffat otaliga läkare p g a medfödd skada. Har varit mkt nöjd med sjukvården men vissa läkare på Hässelby VC tar priset på otrevligt och icke professionellt bemötande. Under hösten 2024 har jag träffat två manliga läkare med utländsk bakgrund med uppenbara svårigheter att förstå svenska samt att de inte ens kände till vanliga läkemedel samt medicinska uttryck. Den ena av läkarna spände ögonen på mig och fräste, " Kan du vara tyst så jag kan undersöka", när jag sökte för min fot och berättade om symptomen. Det är INTE ok. Patienter behöver ett mjukt och empati bemötande.
1.3
Albin J.
8 aug, 2024
Aldrig träffat samma läkare 2 gånger. Börjar om på varje besök. Aldrig någonsin träffat min husläkare och får inte byta fast jag försökt. Svåra att prata med, ibland väldigt otrevliga bemötanden. Blivit anklagad för att vara tjock och slösar vårdens resurser. Jag känner mig väldigt o-omtyckt av vårdcentralen. Jag har stor erfarenhet av olika vårdplatser och Hässelby Vårdcentral är den sämsta vårdplatsen med stor marginal, det är den enda jag klagar på öppet. Vore jag dödligt sjuk med detta som mitt enda val skulle jag leva längre och friskare utan vård, och det är verkligen ingen överdrift.