karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
43
4
Specialistområden

Astma KOL-mottagning i Malmö

På vården.se kan du jämföra 21 Astma KOL-mottagningar i Malmö. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
43 mottagningar i närheten av Malmö
primary care
(15)
Öppet idag till 17:00
primary care
(12)
Öppet idag till 17:00
primary care
(8)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet i morgon från 08:00
primary care
(6)
Öppet idag till 17:00
primary care
(7)
Öppet i morgon från 08:00
primary care
(1)
Öppet i morgon från 08:00
primary care
(2)
Öppet idag till 17:00
primary care
(6)
Öppet idag till 17:00
primary care
(12)
Öppet i morgon från 08:00

Vad har astma kol-mottagningar i Malmö för snittbetyg?

I Malmö ligger snittbetyget för astma kol-mottagningar på 3.33, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din astma kol-mottagning? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och astma kol-mottagningar i Malmö.

Vilken astma kol-mottagning är bäst i Malmö?

Att välja vilken astma kol-mottagning i Malmö du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra astma kol-mottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De astma kol-mottagningar med bästa snittbetyg i Malmö på Vården.se är:

Så tycker patienter om astma kol-mottagningar i Malmö

 • great clinic and staff! I am pleased ! special thanks to my doctor Ali Sabri! he is one of the best doctors in Sweden!

  – Milena G. Bellevue Vårdcentral, Malmö

 • Jag som är livrädd för läkare, sjukhusbesök och allt som har med det att göra, fick en SÅ bra upplevelse. Min sjuksköterska lyssnade in mig, mötte mina känslor, förklarade, pratade och lugnade. Jag har aldrig fått så fin hjälp på någon vårdcentral tidigare.

  – Tea W. Vårdcentralen Sorgenfri

 • Helt fantastisk Diabetessköterskan jag fick komma till. J. Så nöjd. Mycket engagerad. TACK!

  – Ingegerd D. Vårdcentralen Husie

 • Alltid vänligt och trevligt bemötande.

  – Anders M. Vårdcentralen Södervärn

 • Empatiskt och trevligt bemötande!

  – Filip N. Västra Hamnen Vårdcentral, Malmö

Vilka astma kol-mottagningar i Malmö har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga astma kol-mottagningar i Malmö som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en astma kol-mottagning på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en astma & KOL-mottagning?

En astma- och KOL-mottagning är en specialiserad medicinsk enhet som fokuserar på diagnos, behandling och vård för personer med astma och KOL (kroniskt obstruktiv lungsjukdom). Astma- och KOL-mottagningar finns på sjukhus, vårdcentraler och lungkliniker. På mottagningarna arbetar erfarna och kunniga lungspecialister och sjuksköterskor. 

Vad är skillnaden mellan astma och KOL?

Astma är en luftvägssjukdom som orsakas av en kronisk inflammation i luftrörens slemhinna, vilket leder till periodiska attacker av andningssvårigheter. KOL är en kronisk inflammatorisk sjukdom i lungor och luftvägar, som kännetecknas av en gradvis försämring av lungfunktionen över tid. Den vanligaste orsaken till KOL är rökning, medan astma oftare har allergiska och ärftliga komponenter. Astma kan debutera i barndomen, medan KOL utvecklas vanligtvis efter många års exponering för rök eller andra skadliga ämnen.

Vad gör en astma & KOL-mottagning?

En astma- och KOL-mottagning erbjuder specialiserad vård och behandling för personer med astma och KOL. De genomför diagnoser, utför lungfunktionstester, ger individuella behandlingsplaner, justerar medicinering och läkemedel, ger rådgivning om hantering av symtom, och ger stöd för att förbättra lungfunktionen.