Vårdcentralen Lomma logo
Vårdcentral

Vårdcentralen Lomma

När du blir sjuk eller behöver råd om din hälsa kan du vända dig till oss. Här får du hjälp med de vanligaste sjukdomarna, psykisk ohälsa, hudproblem och olika skador. Du kan även få de vanligaste vaccinationerna, som till exempel mot influensa. Behöver du hälso- och sjukvård av någon annan än oss på vårdcentralen hjälper vi dig vidare. Med 1177 direkt kan du söka vård digitalt hos oss på vårdcentralen. Du får en bedömning av dina symtom och kan sedan välja att chatta med vårdpersonal.

Informationen uppdaterades 06:21 - 8 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Lomma har fått i Nationella Patientenkäten.

Drop-in-tider

Tisdag - Torsdag
Måndag
Måndag
Endast blodprover

Primärvårdsrehabilitering, Allmänmedicin, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Psykologverksamhet, vuxna, Vaccination mot covid-19, Vaccinationsverksamhet, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Dietistverksamhet, Arbetsterapi, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Psykologverksamhet, barn och ungdom, Diabetesmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård

3.2
Birgitta R.
17 jul, 2024
Mycket kompetent, lyssnande och effektiv läkare. Dr Linn Sjöberg på Lomma Vårdcentral.
4.5
Birgitta R.
15 jun, 2024
Mycket skicklig läkare ( Dr. Jana Risk) Professionellt och patientorienterat bemötande.