Artiklar

Artiklar

Lista dig hos Kry – allt du behöver veta

Vill du gå till samma vårdcentral varje gång och känna dig trygg med den vård du får? Och vill du vara säker på att snabbt få en läkartid när det verkligen behövs? Då kan du lista dig hos en av Krys 30 vårdcentraler runt om i Sverige. Här kan du läsa mer om varför du ska samla all din vård hos just dem!

Därför ska du göra fertilitetsutredning i Finland hos Felicitas Mehiläinen

Att välja fertilitetsklinik är ett stort steg för dig som drömmer om att bilda familj. Den ansedda fertilitetskliniken Felicitas Mehiläinen i Finland erbjuder flera unika fördelar som gör det väl värt resan över Östersjön – även för dig som bor i Sverige. Vi listar tre anledningar till att göra IVF i Finland!

Välj rätt assistansbolag med Assistansa

Behöver du eller en anhörig hjälp och rådgivning inom anordning av personlig assistans? Idag finns en uppsjö av olika assistansbolag och assistansanordnare, men självklart vill du välja den bästa för dig – eller kunna byta om du önskar. Assistansa är en oberoende rådgivare som hjälper dig hitta rätt bolag utifrån dina önskemål. Läs mer om hur du hittar rätt assistansbolag här!

Boka er HLR-utbildning hos HLR-Gruppen idag!

Att agera snabbt och korrekt när någon drabbats av ett plötsligt hjärtstopp kan vara livsavgörande. Genom att gå en HLR-utbildning får du och ditt företag kunskaper om vad du ska göra när din hjälp behövs som allra mest. HLR-Gruppen kan garantera flexibla utbildningar som är kvalitetssäkrade och som leds av erfarna instruktörer. Läs mer och boka en HLR-utbildning hos HLR-Gruppen redan idag!

Känner du dig stressad? Få snabb hjälp online hos Din Psykolog!

Att uppleva stressiga perioder är en normal del av livet, men ibland påverkar stressen din vardag och det blir för mycket att hantera på egen hand. Då finns det hjälp att få! Hos Din Psykolog kan erfarna psykologer hjälpa dig med behandling online.

Håll tandlossning borta med experthjälp hos Karlatandläkarna

Tandlossning kan vara en allvarlig sjukdom om den går för långt. Genom att regelbundet undersöka tänderna har du större chans att motverka tandlossning i tid. Hos experterna på Karlatandläkarna i Stockholm får du specialisthjälp med allt från förebyggande vård till specialistbehandling i en trygg och kompetent miljö.

Därför ska du välja Karlatandläkarna för ditt tandimplantat

Tandimplantat kan vara lösningen för dig som har förlorat en eller flera tänder. Men det är en behandling som kan vara både kostsam och pågå under en längre tid. Därför är det viktigt att välja rätt tandläkarklinik. Hos Karlatandläkarna i Stockholm finns kunniga tandläkare med lång erfarenhet av just tandimplantat, som kan hjälpa dig.

Gör en säker NIPT med toppmodern teknik hos Babyscreen

Funderar du på att göra NIPT och vill få ett säkert resultat? Då kan du vända dig till Babyscreen, för provtagning med ny, svenskutvecklad teknik. Oavsett var i landet du bor kan du få hjälp med provtagning och rådgivning via Babyscreen!

Efterfrågan av vaccin mot bältros ökar säger Dr Ridha Hadfi, grundare av Svea Vaccin

En tredjedel av befolkningen drabbas någon gång under livet av bältros, en sjukdom som kan orsaka långvarig smärta och lidande. Men idag finns det effektiva vaccin och efterfrågan ökar – hos Svea Vaccins mottagningar kan du få rådgivning och vaccineras mot bältros redan idag!

4 skäl till varför du ska välja DR SMILE för din tandreglering

Har du någonsin drömt om ett perfekt leende med raka och vackra tänder? DR SMILE kan förverkliga din dröm. Med över 25 års erfarenhet av tandreglering erbjuder DR SMILE en skräddarsydd och modern behandling som passar just dig. Här är tre skäl till varför du bör välja DR SMILE för din tandreglering.