Artiklar

Artiklar

Håll tandlossning borta med experthjälp hos Karlatandläkarna

Tandlossning kan vara en allvarlig sjukdom om den går för långt. Genom att regelbundet undersöka tänderna har du större chans att motverka tandlossning i tid. Hos experterna på Karlatandläkarna i Stockholm får du specialisthjälp med allt från förebyggande vård till specialistbehandling i en trygg och kompetent miljö.

Därför ska du välja Karlatandläkarna för ditt tandimplantat

Tandimplantat kan vara lösningen för dig som har förlorat en eller flera tänder. Men det är en behandling som kan vara både kostsam och pågå under en längre tid. Därför är det viktigt att välja rätt tandläkarklinik. Hos Karlatandläkarna i Stockholm finns kunniga tandläkare med lång erfarenhet av just tandimplantat, som kan hjälpa dig.

Gör en säker NIPT med toppmodern teknik hos Babyscreen

Funderar du på att göra NIPT och vill få ett säkert resultat? Då kan du vända dig till Babyscreen, för provtagning med ny, svenskutvecklad teknik. Oavsett var i landet du bor kan du få hjälp med provtagning och rådgivning via Babyscreen!

Så behandlar du artros i knät med Joint Academy

Artros är en av våra snabbast växande folksjukdomar och drabbar var fjärde svensk över 45 år. Vanliga symtom vid artros i knät är smärta, stelhet och sämre funktion i leden. Att leva med ont i knät till följd av artros kan påverka vardagen. Men idag finns det lättillgänglig behandling som gör att du kan leva ett aktivt liv med mindre smärta trots artros.

Din Tandläkare i Solna – när du behöver akut tandvård

Har du fått akuta besvär med tänderna? Eller vill du få trygg hjälp av erfarna tandläkare? Då kan du vända dig till Din Tandläkare i Solna – tandläkaren som erbjuder akut tandvård i Solna och mycket mer. Läs mer om varför Din Tandläkare i Solna är ett självklart val för dig!

Efterfrågan av vaccin mot bältros ökar säger Dr Ridha Hadfi, grundare av Svea Vaccin

En tredjedel av befolkningen drabbas någon gång under livet av bältros, en sjukdom som kan orsaka långvarig smärta och lidande. Men idag finns det effektiva vaccin och efterfrågan ökar – hos Svea Vaccins mottagningar kan du få rådgivning och vaccineras mot bältros redan idag!

4 skäl till varför du ska välja DR SMILE för din tandreglering

Har du någonsin drömt om ett perfekt leende med raka och vackra tänder? DR SMILE kan förverkliga din dröm. Med över 25 års erfarenhet av tandreglering erbjuder DR SMILE en skräddarsydd och modern behandling som passar just dig. Här är tre skäl till varför du bör välja DR SMILE för din tandreglering.

Var det länge sedan du gick till tandläkaren? Boka en tandläkarundersökning hos Pretty Smile!

Vi är många som drar oss från att gå till tandläkaren, men regelbundna tandläkarundersökningar är det bästa sättet att ta hand om tänderna – och att undvika mer omfattande behandlingar längre fram. Tillsammans med tandläkare Helena Thorsell på Pretty Smile berättar vi mer om hur en tandläkarundersökning går till och varför du borde prioritera dem högre!

Bli fri från glasögon och kontaktlinser – gör ett linsbyte hos Vårda Ögon!

Är du trött på glasögon och kontaktlinser? Du vet väl att du kan göra ett linsbyte för att slippa dem för gott? Vårda Ögon är en av de mest erfarna klinikerna inom området, och har genomfört linsoperationer sedan 1999. Här kan du läsa mer om vad de erbjuder!

Fördelarna med att behandla din ljumskbråck hos CK Klinikerna Kirurgi!

Ljumskbråck är när bukhinnan eller tarmen buktar ut genom en svag punkt i bukväggen vid ljumsken. Det kan göra ont och måste ofta opereras för att förhindra komplikationer. Specialisterna CK Klinikerna Kirurgi erbjuder just behandling mot ljumskbråck – boka tid redan idag!