Artiklar

Ge dina anställda en attraktiv tandvårdsförmån med Dentme

Har du personalansvar och vill ge dina anställda en förmån som gör arbetsplatsen extra attraktiv? Då har Dentme lösningen för dig! De erbjuder dina anställda högklassig tandvård, både digitalt och fysiskt, till förmånliga priser.

Läs mer

Audika söker personer som vill testa & utvärdera deras mest intelligenta hörapparat någonsin

Audika är din expert på hörsel, med visionen att hjälpa fler människor att höra bättre. Nu söker Audika personer som vill testa och utvärdera hur det är att höra med Audikas mest intelligenta hörapparat någonsin: Oticon More. Testperioden är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller på Audikas kliniker i Skåne och Stockholm.

Läs mer

Misstänker du svamp i underlivet? Beställ ett självprovtagningskit från Dynamic Code!

Upplever du klåda i underlivet eller illaluktande flytningar? Då kan det bero på bakteriell vaginos eller svamp. Med hjälp av Dynamic Code kan du snabbt och enkelt beställa hem ett test med självprovtagning som ger dig ett säkert svar inom bara tre dagar.

Läs mer

Din Psykolog – Chatta med en legitimerad psykolog online

Har du upplevt psykiska besvär, men inte kommit till skott med att söka hjälp? Känner du dig obekväm med att ringa och boka ett samtal, eller drar du dig kanske för att ta dig till en fysisk mottagning? Nu kan du chatta med en legitimerad psykolog via Din Psykolog – en ny digital tjänst som gör det lättare att söka hjälp. Vi berättar mer om vad du kan få hjälp med och hur du kommer igång redan idag – snabbt och enkelt!

Läs mer

Sveriges Fotterapeuter – experter på fotbesvär!

Har du någon gång drabbats av besvär med fötterna, och funderat på vart du ska vända dig för att få hjälp? Det finns faktiskt en hel yrkeskår som är experter på fötter och redo att hjälpa dig med dina besvär! Sveriges Fotterapeuter är ett yrkesförbund för dem som är verksamma inom fotterapi, och arbetar för att alla ska få rätt behandling för sina fotbesvär.

Läs mer

Bli en del av Dentalum idag

Vi på Dentalum tror inte på centraliserade processer och toppstyrning, utan på den lokala förankringen och att varje klinik får vara unik. Vi investerar i rätt personer som vill vara med och bygga Sveriges ledande tandvårdskedja – är du en av dem?

Läs mer

Sover du dåligt? Få bättre sömn med Learning to Sleep!

Har du svårt att sova? Upplever du ofta sömnproblem? Då kan en sömnskola vara något för dig. Vi på Learning to Sleep erbjuder ett populärt behandlingsprogram med stöd av en legitimerad psykolog, direkt i mobilen. På kort tid kan du få ett långsiktigt resultat – och bättre sömn.

Läs mer

Misstänker du ögonsjukdom? Gör en ögonhälsoundersökning hos Synsam!

Är du orolig för att drabbas av en ögonsjukdom, såsom grå starr eller grön starr? Hos Synsam kan du snabbt få tid hos en erfaren optiker som genomför en noggrann undersökning av din ögonhälsa.

Läs mer

Testa dig för covid-19 – få svar samma dag!

Behöver du testa dig för covid-19 och få ett säkert och snabbt resultat? Intygsmottagningen Läkarintyg Direkt i Stockholm erbjuder flera olika test för covid-19 och kan dessutom snabbt utfärda reseintyg för dig som ska resa utomlands och behöver visa upp ett negativt covid-test. Här kan du läsa mer om fördelarna med att genomföra ett test för covid-19 hos Läkarintyg Direkt.

Läs mer

Tre populära behandlingar inom estetisk tandvård hos Tandea

Är du missnöjd med hur dina tänder ser ut och har funderat på att prova estetisk tandvård? Då kan du få hjälp hos Tandea, som är ett tandvårdsföretag med åtta kliniker runt om i Stockholm. De erbjuder ett stort utbud av estetiska behandlingar, till förmånliga priser. Här kan du läsa mer om Tandeas tre populäraste behandlingar inom estetisk tandvård.

Läs mer