Artiklar

Artiklar

Så behandlar du artros i knät med Joint Academy

Artros är en av våra snabbast växande folksjukdomar och drabbar var fjärde svensk över 45 år. Vanliga symtom vid artros i knät är smärta, stelhet och sämre funktion i leden. Att leva med ont i knät till följd av artros kan påverka vardagen. Men idag finns det lättillgänglig behandling som gör att du kan leva ett aktivt liv med mindre smärta trots artros.

Din Tandläkare i Solna – när du behöver akut tandvård

Har du fått akuta besvär med tänderna? Eller vill du få trygg hjälp av erfarna tandläkare? Då kan du vända dig till Din Tandläkare i Solna – tandläkaren som erbjuder akut tandvård i Solna och mycket mer. Läs mer om varför Din Tandläkare i Solna är ett självklart val för dig!

Efterfrågan av vaccin mot bältros ökar säger Dr Ridha Hadfi, grundare av Svea Vaccin

En tredjedel av befolkningen drabbas någon gång under livet av bältros, en sjukdom som kan orsaka långvarig smärta och lidande. Men idag finns det effektiva vaccin och efterfrågan ökar – hos Svea Vaccins mottagningar kan du få rådgivning och vaccineras mot bältros redan idag!

4 skäl till varför du ska välja DR SMILE för din tandreglering

Har du någonsin drömt om ett perfekt leende med raka och vackra tänder? DR SMILE kan förverkliga din dröm. Med över 25 års erfarenhet av tandreglering erbjuder DR SMILE en skräddarsydd och modern behandling som passar just dig. Här är tre skäl till varför du bör välja DR SMILE för din tandreglering.

Var det länge sedan du gick till tandläkaren? Boka en tandläkarundersökning hos Pretty Smile!

Vi är många som drar oss från att gå till tandläkaren, men regelbundna tandläkarundersökningar är det bästa sättet att ta hand om tänderna – och att undvika mer omfattande behandlingar längre fram. Tillsammans med tandläkare Helena Thorsell på Pretty Smile berättar vi mer om hur en tandläkarundersökning går till och varför du borde prioritera dem högre!

Kirurgicentrum Skåne – det självklara valet för gastric sleeve i Malmö

Har du ett BMI över 30 och känner att ingen metod för viktnedgång riktigt har fungerat? Funderar du på om en viktminskningsoperation är rätt för dig? Då är Kirurgicentrum Skåne det självklara valet. Här kan du läsa mer om vad de erbjuder och hur en gastric sleeve operation går till.

Bli fri från glasögon och kontaktlinser – gör ett linsbyte hos Vårda Ögon!

Är du trött på glasögon och kontaktlinser? Du vet väl att du kan göra ett linsbyte för att slippa dem för gott? Vårda Ögon är en av de mest erfarna klinikerna inom området, och har genomfört linsoperationer sedan 1999. Här kan du läsa mer om vad de erbjuder!

Därför ska du välja Örjan Gribbe på Plastikkirurgen Stockholm för din bröstförstoring

Har du länge funderat på bröstförstoring? Då kan plastikkirurg Örjan Gribbe vara ett tryggt val för dig. Som en av de vassaste bröstkirurgerna i Europa har Örjan fokuserat på bröstförstoring och bröstlyft under nästan hela sin karriär. Han är verksam på Plastikkirurgen Stockholm, dit du kan vända dig för en säker bröstförstoring i Sverige.

Säker gastric bypass operation hos GB Obesitas Skåne

Har du kämpat för att gå ner i vikt och letar efter en lösning som faktiskt håller livet ut? Då kan gastric bypass vara rätt för dig. GB Obestitas är kliniken med störst erfarenhet i norra Europa, med över 20 000 genomförda operationer, och kan hjälpa dig att ta första steget.

IVF behandling – så går det till!

Kvinnor föds med ett visst antal ägg i äggstockarna. Med tiden minskar både antalet och kvaliteten på dessa ägg och därför kan det bli aktuellt med en IVF behandling. Vården.se har tillsammans med EGV Klinika tagit fram det du behöver veta om IVF behandling och fördelarna med att behandlas i Riga, Lettland!