När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss.
Du får hjälp med att bedöma dina besvär. Om vi bedömer att du behöver behandling kan du få det. Du kan till exempel få behandling för infektioner, sår, högt blodtryck, astma, diabetes, ångest eller sömnproblem.
Vi ger dig även stöd kring din hälsa och dina vanor i vardagen för att du ska kunna må så bra som möjligt. Om du behöver ytterligare hälso- och sjukvård hjälper vi dig vidare.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
79.6av 100
Helhetsbetyg 2024
±10.2 konfidensintervall
60 svar (34% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck79.0±10.9Medel 80.1
Emotionellt stöd74.1±13.1Medel 76.6
Delaktighet och involvering79.4±10.7Medel 79.8
Respekt och bemötande83.6±9.6Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering77.8±10.5Medel 72.6
Information och kunskap76.9±10.8Medel 76.5
Tillgänglighet81.0±9.9Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Vårdcentralen Arlöv får blandade recensioner. Många patienter upplever svårigheter med att nå vårdcentralen via telefon och anser att tillgängligheten är begränsad. En del patienter uttrycker även frustration över bristande kontinuitet och samordning i vården. Å andra sidan uppfattar vissa patienter personalen som snäll och empatisk, med god förmåga vid provtagning och oplanerad vård. Helhetsintrycket präglas av både styrkor och utmaningar.
Svårt att nå per telefon
Låg kontinuitet och samordning
Dålig tillgänglighet
Brist på medkänsla från personal
Snälla och empatiska
Effektiva vid vårdbehov
Bra provtagning
N/A
*Sammanfattat från Hitta (2), Google (3), Facebook (2) & Nationell patientenkät (62).
Svårt att nå per telefon
Låg kontinuitet och samordning