Capio Vårdcentral Lund Clemenstorget logo
Vårdcentral

Capio Vårdcentral Lund Clemenstorget

Välkommen till Capio Vårdcentral Lund Clemenstorget. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Vår vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Hos oss finner du bland annat BVC, barnmorske-, diabetes- samt astma/KOL-mottagning, distriktsköterskor, fysioterapi och psykologer. Via vår digitala tjänst Capio Go erbjuder vi snabb hjälp via chatt eller video. Våra läkare och sjuksköterskor svarar alla dagar året runt mellan kl. 7–22. Ladda ner vår app Capio – Vård för alla eller besök capio.se/app för att starta ditt besök.

Informationen uppdaterades 11:21 - 17 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Capio Vårdcentral Lund Clemenstorget har fått i Nationella Patientenkäten.

82%

77%

Vaccination mot covid-19, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Dietistverksamhet, Arbetsterapi, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Livsstilsmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT)

Capio Vårdcentral Lund Clemenstorget möter kritik från många recensenter gällande deras bemötande och bristen på att tillhandahålla tillräcklig vård och uppföljning. Många upplever svårigheter att nå läkare och få den hjälp de behöver. Samtidigt erbjuder vårdcentralen ett brett vårdutbud och bra hjälp via digitala tjänster, vilket uppskattas av vissa patienter.
Dålig bemötande
Ingen riktig hjälp
Svårt nå läkare
Önskar bättre ansvar
Brett vårdutbud
Bra digital hjälp
digital vård, allmän vård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (181) & Google (5).

4.3
karin k.
25 nov, 2024
3.5
Eva P.
22 maj, 2023
En femstjärna för specialisterna en våning upp,våningen under där återstår mycket att önska,har därför bytt vårdcentral nu.