Capio Vårdcentral Bunkeflo-Hyllie logo
Vårdcentral

Capio Vårdcentral Bunkeflo-Hyllie

Välkommen till Capio Vårdcentral Bunkeflo/Hyllie. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Vår vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Hos oss finner du bland annat BVC, astma- och KOL-, diabetes- och distriktssköterskemottagning, fysioterapi, arbetsterapi och psykolog. Via vår digitala tjänst Capio Go erbjuder vi snabb hjälp via chatt eller video. Våra läkare och sjuksköterskor svarar alla dagar året runt mellan kl. 7–22. Ladda ner vår app Capio – Vård för alla eller besök capio.se/app för att starta ditt besök.
Du som är 75 år eller äldre och är listad hos oss på Capio Vårdcentral Bunkeflo Hyllie är välkommen till vår mottagning för äldre. På äldremottagningen erbjuder vi: - Telefonrådgivning av distriktssjuksköterska. - Kontakt med mottagningen samma dag eller dagen efter. - Bokade besök till distriktsköterska, sjuksköterska eller annan lämplig yrkeskategori. - Listning på namngiven läkare, dvs patientansvarig läkare (PAL), med möjlighet till årskontroll vid kronisk sjukdom varje år och då även genomgång av dina mediciner. - Förskrivning av hjälpmedel. - Individuell vårdplanering. - Minnesutredning. - Hembesök om behov uppstår. Mottagningen har ett direktnummer utan knappval där du antingen ringer under telefontiden eller när som under dygnet. Då kan du lämna meddelande för att bli uppringd samma dag eller dagen efter.

Informationen uppdaterades 11:21 - 17 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Capio Vårdcentral Bunkeflo-Hyllie har fått i Nationella Patientenkäten.

93%

Dietistverksamhet, Arbetsterapi, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet

Capio Vårdcentral Bunkeflo-Hyllie erbjuder ett brett utbud av vårdalternativ med digital och fysisk kontakt vid behov. Många recensioner hyllar vården och bemötandet, medan några noterar problem med långa väntetider och tidvis dåligt bemötande via telefon. Smidig digital vård med snabb uppföljning nämndes också positivt. Vårdcentralen passar särskilt bra för familjer och långvariga vårdbehov.
Bred vårdutbud
Bra vårdpersonal
Snabb digital hjälp
Bra bemötande
Smidig uppföljning
Dåligt bemötande ibland
Telefonbedömningar brister
Ineffektiv hantering
familjer, långvarig vård, digital vård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (53), Google (6) & Facebook (1).

3.6
2.8
Elisabet G.
11 dec, 2024
Det är svårt att boka en tid. Det finns inget bokningssystem där man själv kan klicka i vilken dag och tid man tex vill komma för sitt rutinblodprov eller kontroll av blodtryck. Om man skriver att man önskar en tid med en läkare för en uppföljning så går någon (receptionist?) in och stänger förfrågan, lovar att återkomma, men återkommer sen aldrig. Fokus på att patienter ska ha svårt att komma dit om det inte är vinstdrivande aktiviteter som tex resevaccin, för då går det lätt att få tid och komma dit. Ingen drop-in tid heller för enklare besök (så som rutinblodprov eller blodtryckskontroll).
Annika P.
6 maj, 2023
Min dotter har mått dåligt under en längre tid, ny infektioner hela tiden och är väldigt trött. Hon ville boka läkare och ta prover men blev nekad. Det är inte akut. Nu byter vi vårdcentral och hoppas att hon inte är allvarligt sjuk då gör vi en anmälan