Vårdcentralen Kroksbäck logo
Vårdcentral

Aktuell information

Vårt laboratorie har på grund av renovering inte drop in-mottagning tills vidare. Vi hänvisar istället dig till att boka tid för provtagning på mottagningen via 1177.

När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan även få de vanligaste vaccinationerna hos oss, till exempel mot influensa. Om du behöver hälso- och sjukvård av någon annan än oss hjälper vi dig vidare. Med 1177 direkt kan du söka vård digitalt hos oss på vårdcentralen. Du får en bedömning av dina symtom och kan sedan välja att chatta med vårdpersonal.

Informationen uppdaterades 11:21 - 25 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Kroksbäck har fått i Nationella Patientenkäten.

74%

Vaccination mot covid-19, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Kuratorsverksamhet, Allmänmedicin, Primärvårdsrehabilitering, Distriktssköterskeverksamhet, Hypertonimottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Dietistverksamhet, Livsstilsmottagning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård

Vårdcentralen Kroksbäck erbjuder vissa kvaliteter som digital vård via 1177 och har generellt omtyckta läkare, men många patienter rapporterar problem med receptionens bemötande och ineffektivitet i bokningssystemet. Det finns en utbredd frustration över långa väntetider och bristande information kring förseningar och hälsoråd, vilket påverkar upplevelsen negativt.
Brister i telefonbokning
Otrevlig reception
Långa väntetider
Fantastiska läkare
Digital vård via 1177
Brist på information
Vaccination, digital vård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (55) & Google (5).

3.1
Birgitta G.
17 dec, 2024
Mycket nöjd. Alla är så vänliga. Stort förtroende
1.5
Piroska B.
3 nov, 2024
Remiss skickades till dem för uppföljning av blodtryck för 8 veckor sedan. Fick en tid relativt snabbt men blev sjuk och har fortfarande inte fått ny tid. Försökt att kontakta dem via 1177 2 göra för att höra om en ny tid, men får bara svaret att de skickat mitt ärende till bokningskoordinator.