Vårdcentralen Eden logo
Vårdcentral

Vårdcentralen Eden

När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan även få de vanligaste vaccinationerna hos oss, till exempel mot influensa. Om du behöver hälso- och sjukvård av någon annan än oss hjälper vi dig vidare. Med 1177 direkt kan du söka vård digitalt hos oss på vårdcentralen. Du får en bedömning av dina symtom och kan sedan välja att chatta med vårdpersonal.

Informationen uppdaterades 10:35 - 12 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Eden har fått i Nationella Patientenkäten.

Drop-in-tider

Provtagning

Provtagningsverksamhet, öppen vård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Dietistverksamhet, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Psykologverksamhet, barn och ungdom, Vårdcentral (BT), Hypertonimottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Vaccination mot covid-19

Flera har berömt Vårdcentralen Edens kompetenta och vänliga personal samt deras bra laboratorietjänster. Trots detta är det många som klagar på stressade och ibland otrevliga bemötanden samt svårigheter att boka tid. Klinikens tjänster via 1177 får dock bra omdömen med snabb service. Ett antal känner dock oro för inkompetens hos somliga anställda.
Kompetent personal
Inkompetens oroar
Snabb hjälp
Vänliga läkare
Akut vård, vaccinationer
*Sammanfattat från Google (84), Nationell patientenkät (71) & Hitta (14).

3.8
2.8
Hannah C.
20 maj, 2025
Tråkig och ifrågasättande sköterska, upplever att jag var en belastning. Varför ska jag vara listad på Eden när det är så besvärligt för personalen?
1.5
Carina W.
6 feb, 2025
Svårt att komma fram. Fick tid för återkoppling 11.40. Döm om min förvåning då en nonchalant telefonist ringer 14.30 utan ursäkt eller förklaring. Verkar tämligen outbildade överhuvudtaget.