Vårdcentralen Måsen logo
Vårdcentral

Vårdcentralen Måsen

När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan även få de vanligaste vaccinationerna hos oss, till exempel mot influensa. Om du behöver hälso- och sjukvård av någon annan än oss hjälper vi dig vidare. Med 1177 direkt kan du söka vård digitalt hos oss på vårdcentralen. Du får en bedömning av dina symtom och kan sedan välja att chatta med vårdpersonal.

Informationen uppdaterades 10:35 - 12 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Måsen har fått i Nationella Patientenkäten.

87%

helgfria vardagar

helgfria vardagar

Drop-in-tider

Provtagning
Provtagning

Vaccination mot covid-19, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Dietistverksamhet, Arbetsterapi, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Allmänmedicin, Primärvårdsrehabilitering

3.1
2.3
Kerstin W.
12 jul, 2024
Sen ett par år tillbaka tar jag blodprov regelbundet och provtagningen har jag inget att klaga på, trevlig personal där. Men att sitta i väntrummet och se läkare och annan personal hasa förbi med en kaffekopp utan att lyfta blicken för ett enkelt Godmorgon, bedrövligt. För några år sedan en helt annan stämning . Just nu är det endast närheten som gör att jag stannar kvar på Måsen.
Lena Katarina F.
5 jun, 2024
Jag har nu, sen en tid tillbaka, återvänt till Måsens vårdcentral - den vårdcentral dit jag gick med min dotter i början av 1990-talet. Personalen och vården var helt fantastisk och jag måste säga att det fortfarande är likadant. Jag har blivit så bra omhändertagen både vad gäller bemötande och vård. Tack!