karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0
Specialistområden

Astma KOL-mottagning i Helsingborg

På vården.se kan du jämföra 17 Astma KOL-mottagningar i Helsingborg. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
38 mottagningar i närheten av Helsingborg
primary care
(11)
Öppet idag från 08:00
primary care
(2)
Öppet idag från 08:00
primary care
(18)
Öppet idag från 07:30
primary care
(5)
Öppet idag från 08:00
primary care
(1)
Öppet idag från 08:00
primary care
(1)
Öppet idag från 08:00
primary care
(6)
Öppet idag från 08:00
primary care
(1)
Öppet idag från 08:00
primary care
(16)
Öppet idag från 08:00
primary care
(6)
Öppet idag från 08:00
primary care
(10)
Öppet idag från 08:00

Vad har astma kol-mottagningar i Helsingborg för snittbetyg?

I Helsingborg ligger snittbetyget för astma kol-mottagningar på 3.27, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din astma kol-mottagning? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och astma kol-mottagningar i Helsingborg.

Vilken astma kol-mottagning är bäst i Helsingborg?

Att välja vilken astma kol-mottagning i Helsingborg du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra astma kol-mottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De astma kol-mottagningar med bästa snittbetyg i Helsingborg på Vården.se är:

Så tycker patienter om astma kol-mottagningar i Helsingborg

 • Har aldrig haft problem, har alltid blivit väl bemött. Dom ringer tillbaka när dom KAN!

  – Björn A. Vårdcentralen Husensjö

 • Mycket nöjd med Oceanhamnens VC, trevligt bemötande, man får tid snabbt

  – Helen R. Oceanhamnens Vårdcentral

 • Världens bästa personal..alltid lika hjälpsamma..från receptionen...provtagning...sköterskor..läkare.. .trots att ni är så belastade har ni alltid tid för oss patienter.....alltid för patientens bästa....hur jag än mår sååå finns ni där....NI är bara bäst. .

  – Monica S. Helsingborgs Vårdcentral

 • Tog bara prover. Ett proffsigt bemötande.

  – Pernilla B. Oceanhamnens Vårdcentral

 • Lätt att nå på telefon. Trevligt bemötande. Utmärkta läkare och sköterskor. Väldigt nöjd!

  – Henrik T. Vårdcentralen Landborgen

Vilka astma kol-mottagningar i Helsingborg har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga astma kol-mottagningar i Helsingborg som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en astma kol-mottagning på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en astma & KOL-mottagning?

En astma- och KOL-mottagning är en specialiserad medicinsk enhet som fokuserar på diagnos, behandling och vård för personer med astma och KOL (kroniskt obstruktiv lungsjukdom). Astma- och KOL-mottagningar finns på sjukhus, vårdcentraler och lungkliniker. På mottagningarna arbetar erfarna och kunniga lungspecialister och sjuksköterskor. 

Vad är skillnaden mellan astma och KOL?

Astma är en luftvägssjukdom som orsakas av en kronisk inflammation i luftrörens slemhinna, vilket leder till periodiska attacker av andningssvårigheter. KOL är en kronisk inflammatorisk sjukdom i lungor och luftvägar, som kännetecknas av en gradvis försämring av lungfunktionen över tid. Den vanligaste orsaken till KOL är rökning, medan astma oftare har allergiska och ärftliga komponenter. Astma kan debutera i barndomen, medan KOL utvecklas vanligtvis efter många års exponering för rök eller andra skadliga ämnen.

Vad gör en astma & KOL-mottagning?

En astma- och KOL-mottagning erbjuder specialiserad vård och behandling för personer med astma och KOL. De genomför diagnoser, utför lungfunktionstester, ger individuella behandlingsplaner, justerar medicinering och läkemedel, ger rådgivning om hantering av symtom, och ger stöd för att förbättra lungfunktionen.