primary care

Solklart Vård i Bjuv

Välkommen till Solklart Vård i Bjuv! Vårt mål är att vara din första kontakt med vården när du har frågor om din hälsa. Vi strävar efter att erbjuda kontinuitet, tillgänglighet till vård av bra kvalitét med ett trevligt bemötande. Vi kan erbjuda besök hos familjeläkare, distriktssköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast samt samtalsterapeut. I anslutning till vårdcentralen finns även Mödrahälsovård där vi kan erbjuda barnmorskemottagning, preventivmedelsrådgivning samt gynekologisk cellprovtagning. Mama Mia BVC tar hand om hälsokontroller och vaccinationer på ert barn från nyfödd fram till skolhälsovården tar över.
Tidsbeställd provtagning måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar kl. 08.00-16.00, Fredagar kl. 08.00-11.00 Vi finns till för dig!

Informationen uppdaterades 12:26 - 19 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Solklart Vård i Bjuv har fått i Nationella Patientenkäten.

84%

87%

Kuratorsverksamhet, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Vaccination mot covid-19, Vaccinationsverksamhet, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Dietistverksamhet, Arbetsterapi

2.9
Sara Å.
2 jun, 2025
Omöjligt att få vård. Fruktansvärt bemötande av damen i telefon och läkaren. Sorgligt att man behandlar sjuka på det sättet! Ringer inte när de säger att de ska ringa.
Lena P.
15 sep, 2021
Jag har världens bästa vårdcentral, alltid tillmötesgående och trevliga. Såå tacksam!