Berga Läkarhus logo

Berga Läkarhus

Välkommen till Berga Läkarhus - För allt i livet! Vårt mål är att patienterna ska ha god tillgänglighet till kvalitativ vård, god service och självklart trevligt bemötande. Hos oss finner du familjeläkare, distriktssköterskor, leg. fysioterapeut, leg. naprapat, sjukgymnast, dietist och arbetsterapeut. Vi har specialinriktade mottagningar för diabetes, viktreducering och rökavvänjning. Vi erbjuder också hälsokontroller, vaccinationer och utfärdande av diverse intyg. Här finns kurator och psykoterapeut som erbjuder stödjande samtal samt KBT-behandling inom Rehabgarantin. Självklart finns här BVC-mottagning också och nu även Barnmorskemottagning - För allt i livet!
Kvällar och helger hänvisar vi till: http://www.1177.se/Hitta-vard/Skane/Kontakt/Kvalls-och-helgmottagningen-Helsingborg/

Informationen uppdaterades 09:43 - 4 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Berga Läkarhus har fått i Nationella Patientenkäten.

+464215#### Visa nummer

Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Arbetsterapi, Kuratorsverksamhet, Dietistverksamhet, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19

Berga Läkarhus får både ris och ros. Många patienter uppskattar de fenomenala och professionella sjuksköterskorna, samt att de snabbt får läkartider. Däremot finns klagomål om otrevlig personal och bristande struktur som försvårar patientupplevelsen. Många nämner också att patienters behov ignoreras. Trots utmaningarna, finns det de som vidmakthåller ett trevligt bemötande.
Fenomenal personal
Otrevlig personal
Ignorerar patientbehov
Trevligt bemötande
Snabb läkartid
Kaotisk struktur
Lång väntetid
familjevård, viktminskning, vaccination
*Sammanfattat från Google (25).

3.3
1.5
Johan A.
21 mar, 2025
Skriv absolut inte in er här! De lovar återkopplingar som de aldrig gör, man får själv ringa månader efter och fråga var återkopplingen tar vägen (har hänt mig flera gånger). Kan aldrig skriva ut ett recept utan de hävdar alltid att de har 5 arbetsdagar på sig (fast att receptet är livsviktigt). Går inte att boka en tid för än minst 2 veckor senare och ibland betydligt längre väntetider. Vad ska man ha en sån vårdcentral till???
Lena P.
21 jan, 2025
OTROLIGT dåligt bemötande vid telefonkontakt och rådgivning. Pratade med en person som med ett överlägset tonläge informerade om att mitt besvär minsann inte var något de kunde befatta sig med och att jag fick försöka lösa det själv. Uselt!! Det minsta man kan begära är väl att bli bemött ok och med förståelse åtminstone.