karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
34
1
Specialistområden

Astma KOL-mottagning i Hässleholm

På vården.se kan du jämföra 4 Astma KOL-mottagningar i Hässleholm. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
34 mottagningar i närheten av Hässleholm
primary care
(8)
Öppet idag till 17:00
primary care
(2)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 19:00
primary care
(3)
Öppet idag till 17:00
primary care
(4)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 17:00
primary care
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 16:00
primary care
(11)
Öppet idag till 16:00
primary care
(4)
Öppet idag till 17:00
primary care
(7)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 17:00
primary care
(4)
Öppet idag till 17:00

Vad har astma kol-mottagningar i Hässleholm för snittbetyg?

I Hässleholm ligger snittbetyget för astma kol-mottagningar på 3.32, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din astma kol-mottagning? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och astma kol-mottagningar i Hässleholm.

Vilken astma kol-mottagning är bäst i Hässleholm?

Att välja vilken astma kol-mottagning i Hässleholm du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra astma kol-mottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De astma kol-mottagningar med bästa snittbetyg i Hässleholm på Vården.se är:

Så tycker patienter om astma kol-mottagningar i Hässleholm

 • Mycket bra bemötande av AT läkare Christopher. Lyssnade på en i lugn och ro och tydlig med information.

  – Ann J. Vårdcentralen Vänhem

 • Helt underbar kompetent personal.

  – Nicklas M. Vårdcentralen Solbrinken

 • Kontaktade dem då jag har två barn, den första hade ofta öroninflammation så kände igen vissa symptom på den lilla. Ringde på eftermiddagen då det var fredag och tänkte att om det är öroninflammation vill jag inte vänta till måndag. Först i telefonen fick jag höra ifrågasättande varför jag inte ringde, det var kanske en onödig kommentar. Dock efter det gick allt fantastiskt, fick en tid bara en timme efter och bad bara om att kolla snabbt i örat. Men fick en hel besiktning med prover, engagemang och kollade igenom ALLT! Så kunde åka hem och känna mig fullt trygg med en bra känsla i kroppen. <3

  – Robert B. Vårdcentralen Vänhem

 • Vänlig personal och alltid ett vänligt bemötande. Patienten känner att vi är i focus och ingen belastning.

  – Kerstin B. Vårdcentralen Sösdala

Vilka astma kol-mottagningar i Hässleholm har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga astma kol-mottagningar i Hässleholm som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en astma kol-mottagning på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en astma & KOL-mottagning?

En astma- och KOL-mottagning är en specialiserad medicinsk enhet som fokuserar på diagnos, behandling och vård för personer med astma och KOL (kroniskt obstruktiv lungsjukdom). Astma- och KOL-mottagningar finns på sjukhus, vårdcentraler och lungkliniker. På mottagningarna arbetar erfarna och kunniga lungspecialister och sjuksköterskor. 

Vad är skillnaden mellan astma och KOL?

Astma är en luftvägssjukdom som orsakas av en kronisk inflammation i luftrörens slemhinna, vilket leder till periodiska attacker av andningssvårigheter. KOL är en kronisk inflammatorisk sjukdom i lungor och luftvägar, som kännetecknas av en gradvis försämring av lungfunktionen över tid. Den vanligaste orsaken till KOL är rökning, medan astma oftare har allergiska och ärftliga komponenter. Astma kan debutera i barndomen, medan KOL utvecklas vanligtvis efter många års exponering för rök eller andra skadliga ämnen.

Vad gör en astma & KOL-mottagning?

En astma- och KOL-mottagning erbjuder specialiserad vård och behandling för personer med astma och KOL. De genomför diagnoser, utför lungfunktionstester, ger individuella behandlingsplaner, justerar medicinering och läkemedel, ger rådgivning om hantering av symtom, och ger stöd för att förbättra lungfunktionen.