Läkarmottagningen i Bjärnum logo

Läkarmottagningen i Bjärnum

Välkommen till Läkarmottagningen i Bjärnum Vi finns centralt i Bjärnum och erbjuder dig god tillgänglighet till vård av bra kvalitet hos våra familjeläkare, distriktssköterskor och fysioterapeut. Vi har även samarbete med arbetsterapeut och psykolog. Tveka aldrig att kontakta oss. Vi finns här för dig inte bara vid sjukdom utan även för att ge dig råd och stöd om du vill förbättra dina levnadsvanor. I direkt anslutning finns vår Barnhälsovård.
Kontakta oss så hjälper vi dig. Efter klockan 17.00 hänvisar vi dig till hälso-och sjukvårdsupplysningen 1177 eller till kvälls- och helgmottagningen i Hässleholm som har öppettider måndag-fredag kl 17,00-19,00. Lördag, söndag och helgdag hänvisar vi till kvälls-och helgmottagningen Hässleholm med telefonnummer: 0451- 29 80 60. Läkarmottagningen i Bjärnum har en Äldrevårdsmottagning, dit våra listade patienter över 75 år kan vända sig. Telefonnummer till äldrevårdsmottagningen är 0451-744 888 och telefonen kommer att vara bemannad helgfri måndag till fredag kl 11-12, samt kl 14-15.

Informationen uppdaterades 12:31 - 19 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Läkarmottagningen i Bjärnum har fått i Nationella Patientenkäten.

Onsdag
Måndag - Tisdag
Torsdag - Fredag

Onsdag
Måndag - Tisdag
Torsdag - Fredag

Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Hypertonimottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Provtagningsverksamhet, öppen vård, Livsstilsmottagning, primärvård, Arbetsterapi

Läkarmottagningen i Bjärnum erbjuder främst positiva erfarenheter med duktig personal och bra hjälp med sårvård. Kliniken är centralt belägen och har familjeläkare och distriktssköterskor. Dock återkommer klagomål om dåligt bemötande, inkompetenta läkare och brist på patientintresse. Fakturahanteringen verkar också ha inkonsekvenser enligt enstaka recensioner. En vårdinrättning som passar för familjevård och sårvård men med vissa brister i bemötande och läkarkompetens.
Mycket duktig personal
Dåligt bemötande
Inkompetenta läkare
God hjälp med sårvård
Inkonsekvent fakturahantering
familjevård, sårvård, nära samarbete
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (56) & Google (7).