Helsingborg
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
2
Specialistområden

Barnläkare i Helsingborg

På vården.se kan du jämföra 5 Barnläkare i Helsingborg. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
8 mottagningar i närheten av Helsingborg

Vad har barnläkare i Helsingborg för snittbetyg?

I Helsingborg ligger snittbetyget för barnläkare på 1, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din barnläkare? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och barnläkare i Helsingborg.

Vilken barnläkare är bäst i Helsingborg?

Att välja vilken barnläkare i Helsingborg du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra barnläkare baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De barnläkare med bästa snittbetyg i Helsingborg på Vården.se är:

Vilka barnläkare i Helsingborg har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa barnläkare:

Vad gör en barnläkare?

En barnläkare, också kallad pediatriker, är en läkare som är specialist inom pediatrik, det vill säga barnhälsovård. En barnläkares jobb går ut på att behandla och förebygga sjukdomar hos spädbarn, barn och ungdomar. En pediatriker kan ta hand om allt från vanliga infektioner som förkylningar och öroninflammationer till mer allvarliga och komplexa tillstånd som astma, diabetes, hjärtproblem och neurologiska sjukdomar. Barnläkare genomför också regelbundna hälsokontroller för att övervaka barnets tillväxt och utveckling.

Var jobbar barnläkare?

En barnläkare kan jobba på en pediatrisk avdelning på ett sjukhus, en barnavårdscentral (BVC) eller en privat barnläkarmottagning. 

Kan man träffa en barnläkare utan remiss?

För att träffa en barnläkare är det oftast nödvändigt med en remiss från en allmänläkare eller en annan vårdgivare. Remissen hjälper barnläkaren att få mer information om barnets hälsotillstånd och medicinska historia. Men det finns vissa privata barnläkarmottagningar där du och ditt barn kan träffa en pediatriker utan remiss. Vid särskilt akuta situationer kan det också bli aktuellt att träffa en barnläkare utan remiss. Det bästa är att kontakta barnläkarmottagningen och fråga om deras specifika regler och riktlinjer för att boka en tid utan remiss.