karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
3
3
Specialistområden

Barnläkare i Karlstad

På vården.se kan du jämföra 6 Barnläkare i Karlstad. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
10 mottagningar i närheten av Karlstad
Knodd
Digital vårdgivare
5.0 (1)

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har barnläkare i Karlstad för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på barnläkare i Karlstad. Lämna gärna ett omdöme om just din barnläkare i Karlstad så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken barnläkare är bäst i Karlstad?

Eftersom det inte finns några omdömen på barnläkare i Karlstad idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken barnläkare som passar bäst för just dig.

Vilka barnläkare i Karlstad har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa barnläkare:

Vad gör en barnläkare?

En barnläkare, också kallad pediatriker, är en läkare som är specialist inom pediatrik, det vill säga barnhälsovård. En barnläkares jobb går ut på att behandla och förebygga sjukdomar hos spädbarn, barn och ungdomar. En pediatriker kan ta hand om allt från vanliga infektioner som förkylningar och öroninflammationer till mer allvarliga och komplexa tillstånd som astma, diabetes, hjärtproblem och neurologiska sjukdomar. Barnläkare genomför också regelbundna hälsokontroller för att övervaka barnets tillväxt och utveckling.

Var jobbar barnläkare?

En barnläkare kan jobba på en pediatrisk avdelning på ett sjukhus, en barnavårdscentral (BVC) eller en privat barnläkarmottagning. 

Kan man träffa en barnläkare utan remiss?

För att träffa en barnläkare är det oftast nödvändigt med en remiss från en allmänläkare eller en annan vårdgivare. Remissen hjälper barnläkaren att få mer information om barnets hälsotillstånd och medicinska historia. Men det finns vissa privata barnläkarmottagningar där du och ditt barn kan träffa en pediatriker utan remiss. Vid särskilt akuta situationer kan det också bli aktuellt att träffa en barnläkare utan remiss. Det bästa är att kontakta barnläkarmottagningen och fråga om deras specifika regler och riktlinjer för att boka en tid utan remiss.