karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
3
1

Onkolog barn och ungdom i Karlstad

På vården.se kan du jämföra 3 Onkologer, barn och ungdom i Karlstad. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
3 mottagningar i närheten av Karlstad

Vad har onkologer, barn och ungdom i Karlstad för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på onkolog barn och ungdom i Karlstad. Lämna gärna ett omdöme om just din onkolog barn och ungdom i Karlstad så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken onkologer, barn och ungdom är bäst i Karlstad?

Eftersom det inte finns några omdömen på onkologer, barn och ungdom i Karlstad idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken onkologer, barn och ungdom som passar bäst för just dig.

Vilka onkologer, barn och ungdom i Karlstad har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa onkologer, barn och ungdom:

Vad är en barnonkolog?

En barnonkolog är en specialistläkare som fokuserar på att diagnostisera, behandla och ta hand om barn och ungdomar som lider av cancer. Deras expertis ligger inom området pediatrisk onkologi, där de behandlar barn i åldern från spädbarn till tonåringar.

Vad gör en onkolog barn och ungdom?

En onkolog för barn och ungdomar är ansvarig för att utvärdera barnens hälsotillstånd genom att genomföra fysiska undersökningar, beställa laboratorietester och tolka resultaten för att fastställa en eventuell cancerdiagnos. De utvärderar även vilken behandlingsmetod som är mest lämplig i varje enskilt fall. Onkologer för barn och ungdomar ger olika behandling beroende på patientens typ av cancer och sjukdomsstadium. En onkolog barn och ungdom kan administrera cytostatika (cellgifter) och koordinera strålbehandling när det krävs. Dessutom övervakar de noggrant barnens framsteg under behandlingen för att justera och optimera behandlingsplanen efter behov.