karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
1
Öppettider
5
5
Specialistområden

Barnläkare i Kungälv

På vården.se kan du jämföra 1 Barnläkare i Kungälv. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
30 mottagningar i närheten av Kungälv
Digital vårdgivare
Knodd
(1)
Öppet idag till 22:00

Vasakliniken Läkarmottagning
(26)
Öppet i morgon från 08:00

Läkarbesök hos barnläkare Gratis för alla mellan 0-19 år
Boka tid hos oss

specialist care
Öppet idag till 22:00

Vad har barnläkare i Kungälv för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på barnläkare i Kungälv. Lämna gärna ett omdöme om just din barnläkare i Kungälv så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken barnläkare är bäst i Kungälv?

Eftersom det inte finns några omdömen på barnläkare i Kungälv idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken barnläkare som passar bäst för just dig.

Vilka barnläkare i Kungälv har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa barnläkare:

Vad gör en barnläkare?

En barnläkare, också kallad pediatriker, är en läkare som är specialist inom pediatrik, det vill säga barnhälsovård. En barnläkares jobb går ut på att behandla och förebygga sjukdomar hos spädbarn, barn och ungdomar. En pediatriker kan ta hand om allt från vanliga infektioner som förkylningar och öroninflammationer till mer allvarliga och komplexa tillstånd som astma, diabetes, hjärtproblem och neurologiska sjukdomar. Barnläkare genomför också regelbundna hälsokontroller för att övervaka barnets tillväxt och utveckling.

Var jobbar barnläkare?

En barnläkare kan jobba på en pediatrisk avdelning på ett sjukhus, en barnavårdscentral (BVC) eller en privat barnläkarmottagning. 

Kan man träffa en barnläkare utan remiss?

För att träffa en barnläkare är det oftast nödvändigt med en remiss från en allmänläkare eller en annan vårdgivare. Remissen hjälper barnläkaren att få mer information om barnets hälsotillstånd och medicinska historia. Men det finns vissa privata barnläkarmottagningar där du och ditt barn kan träffa en pediatriker utan remiss. Vid särskilt akuta situationer kan det också bli aktuellt att träffa en barnläkare utan remiss. Det bästa är att kontakta barnläkarmottagningen och fråga om deras specifika regler och riktlinjer för att boka en tid utan remiss.