Vårdcentralen Husensjö logo

Vårdcentralen Husensjö

När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan även få de vanligaste vaccinationerna hos oss, till exempel mot influensa. Om du behöver hälso- och sjukvård av någon annan än oss hjälper vi dig vidare. Med 1177 direkt kan du söka vård digitalt hos oss på vårdcentralen. Du får en bedömning av dina symtom och kan sedan välja att chatta med vårdpersonal.

Informationen uppdaterades 10:21 - 23 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Husensjö har fått i Nationella Patientenkäten.

Primärvårdsrehabilitering, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Kuratorsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Dietistverksamhet

Vårdcentralen Husensjö får blandade betyg från patienter. Många uppskattar det trevliga bemötandet och den snabba servicen som erhålls, medan andra kritiserar vårdcentralen för dåligt bemötande, särskilt från receptionen. Det uppstår också problem med att få tider hos läkare, vilket irriterar flera patienter. För vaccinationer har vårdcentralen fått positiva omdömen och snabba och smidiga bokningar framhålls också som en fördel. Den totala upplevelsen är dock mycket beroende av individuella erfarenheter.
Trevligt bemötande
Problematisk reception
Felaktig medicinsk rådgivning
Bra vaccinationer
vaccinationer, snabb vård
*Sammanfattat från Google (32).

2.9
Birgitta T.
6 feb, 2025
Har alltid blivit trevligt bemött ! Väl omhändertagande. Känns tryggt !
Göran R.
11 sep, 2024
Har bara gott att säga om Husensjö vårdcentral. Har som patient alltid blivit bemött med respekt och att min läkare alltid tagit mig på allvar. Har alltid kommit till den läkare som jag har som min"husläkare" när det gäller planerad behandling. För alla har rätt till en egen läkarkontakt