karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
1
0
1
2
Öppettider
29
9

Allmänläkare / Husläkare i Stockholm

På vården.se kan du jämföra 80 Allmänläkare / Husläkare i Stockholm. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
192 mottagningar i närheten av Stockholm
GHP Medicinskt Centrum Stockholm

Pris från 3000 kr
Boka tid hos oss

primary care
Öppet idag till 17:00
primary care
(5)
Öppet idag till 17:00

Vad har allmänläkare / husläkare i Stockholm för snittbetyg?

I Stockholm ligger snittbetyget för allmänläkare / husläkare på 3.27, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din allmänläkare / husläkare? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och allmänläkare / husläkare i Stockholm.

Vilken allmänläkare / husläkare är bäst i Stockholm?

Att välja vilken allmänläkare / husläkare i Stockholm du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra allmänläkare / husläkare baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De allmänläkare / husläkare med bästa snittbetyg i Stockholm på Vården.se är:

Så tycker patienter om allmänläkare / husläkare i Stockholm

 • Samineh! Så fin och omtänksam! Glöm inte att ta med en julklapp i år!

  – Gunnar J. Allmänspecialist Dr Samineh

 • Jag har varit listad vid Älvsjö vårdcentral i många år. Jag har alltid blivit vänligt, hjälpsamt och kunnigt bemött av såväl läkare som sköterskor, undersköterskor, fotvårdare och receptionister. Även fått förhållandevis snabb hjälp vid akuta behov. Visst del kan krävas ett visst kämpande vid telefonen ibland. Det gäller att 'hänga på låset'. Jag har dock alltid blivit kontaktad. Jag är hittills mycket nöjd.

  – Kristina S. Älvsjö vårdcentral

 • Vänligt, lugnt, snabbt. Dr Osho bästa husläkaren jag haft.

  – Lilleba N. Banérgatans Husläkarmottagning, Östermalm

 • Fem stjärnor som omdöme på fyra frågor är mitt bästa betyg någonsin. Jag är mycket tacksam för den vård jag fått på Liljeholmens VC

  – Erika N. Liljeholmens vårdcentral

 • Är listad på denna vårdcentral i många år, är mycket nöjd, har fått besökstider och oftast bra läkare och personal. Har jag tagit blodprover så ringer läkarna alltid tillbaka och berättar svaren. Mycket nöjd !

  – Jesper L. Brommaplans vårdcentral

De allmänläkare / husläkare i Stockholm som erbjuder tid snabbast är:

Vilka allmänläkare / husläkare i Stockholm har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa allmänläkare / husläkare:

Vad är en husläkare / allmänläkare?

En husläkare, även känd som allmänläkare, är en läkare inom primärvården som ger medicinsk vård till patienter i allmänhet. En allmänläkare är specialist i allmänmedicin och är vanligtvis den första du som patient bör kontakta när du söker sjukvård. Allmänläkare diagnostiserar och behandlar ett brett spektrum av sjukdomar och åkommor, och ger även råd om förebyggande åtgärder.

Allmänläkare arbetar ofta på vårdcentraler, men det finns också privata allmänläkarmottagningar.

Hur vet man vem som är ens husläkare?

För att veta vem som är din husläkare kan du kontakta din lokala vårdcentral eller hälsocentral. Om du är listad på vårdcentralen har du en tilldelad husläkare som är ansvarig för din vård. 

Kan man byta husläkare?

Ja, man kan byta husläkare. För att byta husläkare bör du kontakta den önskade vårdcentralen eller mottagningen och framföra ditt önskemål, så hjälper de dig.