Kungsholmens Husläkarmottagning logo
Vårdcentral

Kungsholmens Husläkarmottagning

Kungsholmens Husläkarmottagning ligger centralt på Kungsholmen i anslutning till Stockholms sjukhem. Kungsholmens husläkarmottagning erbjuder både akuta och planerade besök dagligen samt högt tillgänglighet till patienter. På vår mottagning får du hjälp med medicinska bedömningar och eventuella remisser till andra vårdgivare för vård och undersökning. Hos oss finns Specialist i allmänmedicin...

Hos oss finns
Specialist i allmänmedicin och diabetesteam
Digitala besök till läkare
Hypertoni mottagning
Vaccination
Hemsjukvård
Äldremottagning

När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 05:48 - 23 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Kungsholmens Husläkarmottagning har fått i Nationella Patientenkäten.

85%

Allmänmedicin, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Vårdcentral (BT), Psykologverksamhet, barn och ungdom, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Medicinsk fotvård, Vaccination mot covid-19, Vaccinationsverksamhet, Distriktssköterskeverksamhet

Kungsholmens Husläkarmottagning har både positiva och negativa inslag. Många anser att personalen är vänlig och professionell med snabb behandling. Däremot upplever flera brist på återkoppling och oengagerade läkare, vilket påverkar helhetsupplevelsen av vårdmottagningen. Vården passar bra för patienter med astma, KOL, diabetes och äldre, men kan förbättras genom att förbättra läkarnas kompetens och återkopplingsrutiner.
Vänliga och professionella
Trevlig personal och snabbt bemötande
Brist på återkoppling
Oväldig och opersonlig service
Inkompetenta läkare
Bra jämfört med tidigare vårdcentraler
Långa väntetider
Astma/KOL, diabetes, äldre
*Sammanfattat från Google (56).

3.7
Emma C.
13 jun, 2025
Värsta VC jag varit på. Ingen respekt alls för mig eller mina åkommor. Läkarna är översittare och vägrar lyssna på mig eller respektera min anamnes. Säger att han har rätt. Får som behandling "Ät probiotika och D-vitamin". Jag sökte för psykisk ohälsa.
Sarah R.
26 nov, 2024
Jag har varit ca 5 år dr Janid Ansaris patient. Han är väldigt noggrann, medicin kunnig, påläst och bryr sig om sin patient. Han förklarar alltid om diagnoser, medicinens påverkan, biverkningar samt följer upp patientens hälsotillstånd. Jag har alltid fått ett gott bemötande, från Dr Janid Ansari, så väl som från Kavita undersköterska och övrig personal på Kungsholmens vårdcentralen i Drottningholmsvägen 30 i Stockholm. Efter varje besök känner jag mig sedd, hörd och lyssnad på. Jag kan känna en uppenbar välvilja, en vilja och en strävan att hjälpa, m