karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
1
0
1
2
Öppettider
1
6

Allmänläkare / Husläkare i Kungsholmen

På vården.se kan du jämföra 8 Allmänläkare / Husläkare i Kungsholmen. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
134 mottagningar i närheten av Kungsholmen
primary care
Öppet idag från 08:00
primary care
(2)
Öppet idag från 07:30
GHP Medicinskt Centrum Stockholm

Pris från 3000 kr
Boka tid hos oss

primary care
(12)
Öppet idag från 08:00
Digital vårdgivare
Optifit
(3)

Boka tid hos oss
primary care
(9)
Öppet idag från 08:00
primary care
(5)
Öppet idag från 08:00

Vad har allmänläkare / husläkare i Kungsholmen för snittbetyg?

I Kungsholmen ligger snittbetyget för allmänläkare / husläkare på 4.31, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din allmänläkare / husläkare? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och allmänläkare / husläkare i Kungsholmen.

Vilken allmänläkare / husläkare är bäst i Kungsholmen?

Att välja vilken allmänläkare / husläkare i Kungsholmen du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra allmänläkare / husläkare baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De allmänläkare / husläkare med bästa snittbetyg i Kungsholmen på Vården.se är:

Så tycker patienter om allmänläkare / husläkare i Kungsholmen

 • Fantastisk Dr som är omtänksam och oerhört kunnig. Så som man vill att en Dr ska vara ! Tar mig som patient på stort allvar och engagerad. Kunnig, lugn och vänligt bemötande. Väldigt fräsch klinik rent och fin miljö. Mycket nöjd och tacksam patient. 🙏🏻🌹

  – Anna O. Allmänspecialisten Dr Afshin Motamedi

 • Jag har varit patient hos honom i mer än 7 år och har fått bästa vården

  – Nooshin S. Allmänspecialisten Dr Afshin Motamedi

 • Med diffus smärta i buken hade jag turen att snabbt få en tid hos dr. Afshin Mothamedi. Min journal visade på tidigare upptäckt divertikulit och aneurysm på bukaortan, som under ett par år hade hållit sig stabilt. Vid undersökning bedömde Afshin Mothamedi emellertid risken som stor för att aneurysmet hade vuxit till en nivå där risken för blödning eller bristning är betydande. Han remitterade mig till intensivakuten på NKS där man konstaterade att aneurysmet hade vuxit till 50 mm och beslutade om operation direkt efter ett par dagars provtagningar. Kanske räddade Afshin Mothamedi mitt liv.

  – Sten E. Allmänspecialisten Dr Afshin Motamedi

 • Dr. Afshin Motamedi är det bästa som hänt mig! Jag kommer aldrig mer gå till en vårdcentral, man får inte hjälp eller träffa någon som vill läka dig. Här har vi en riktig läkare som är snäll och vill. Tack för allt! Trygghet att kunna vända sig till Dr. Motamedi.

  – Claudia B. Allmänspecialisten Dr Afshin Motamedi

 • Snabb service

  – Carina W. Allmänspecialisten Dr Afshin Motamedi

De allmänläkare / husläkare i Kungsholmen som erbjuder tid snabbast är:

Vilka allmänläkare / husläkare i Kungsholmen har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa allmänläkare / husläkare:

Vad är en husläkare / allmänläkare?

En husläkare, även känd som allmänläkare, är en läkare inom primärvården som ger medicinsk vård till patienter i allmänhet. En allmänläkare är specialist i allmänmedicin och är vanligtvis den första du som patient bör kontakta när du söker sjukvård. Allmänläkare diagnostiserar och behandlar ett brett spektrum av sjukdomar och åkommor, och ger även råd om förebyggande åtgärder.

Allmänläkare arbetar ofta på vårdcentraler, men det finns också privata allmänläkarmottagningar.

Hur vet man vem som är ens husläkare?

För att veta vem som är din husläkare kan du kontakta din lokala vårdcentral eller hälsocentral. Om du är listad på vårdcentralen har du en tilldelad husläkare som är ansvarig för din vård. 

Kan man byta husläkare?

Ja, man kan byta husläkare. För att byta husläkare bör du kontakta den önskade vårdcentralen eller mottagningen och framföra ditt önskemål, så hjälper de dig.