Alviks vårdcentral logo

Alviks vårdcentral

Till oss är du välkommen både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär. Vi hänvisar dig till vår digitala tjänst Alltid öppet.nu för kontakt med oss. I Alltid öppet kan du kontakta oss digitalt på en tid och plats som passar dig. Du kan...
Alviks vårdcentral

Vi hänvisar dig till vår digitala tjänst Alltid öppet.nu för kontakt med oss. I Alltid öppet kan du kontakta oss digitalt på en tid och plats som passar dig. Du kan exempelvis boka tid, få rådgivning via chatt eller utföra andra vårdärenden. Varmt välkommen att kontakta oss.

Du kan också kontakta oss via telefon.

Alla besök bokas via Alltid Öppet eller telefon.
Vi har ingen dropin-mottagning.

När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 06:29 - 25 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Alviks vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Medicinsk fotvård, Vaccinationsverksamhet, Livsstilsmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Hypertonimottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Psykologverksamhet, barn och ungdom, Vårdcentral (BT)

2.7
Amanda S.
30 jan, 2025
Jag har gått till Alviks VC sedan jag var barn och har alltid varit nöjd. Tills nu. Jag har aldrig blivit så förminskad, förlöjligad och känt mig så LITEN av någon annan person, någonsin. Jag ringde kl 08:00 för att få en akuttid och fick tala med en Katarina. Hon talade i mun på mig, skrattade nedlåtande åt det jag sa varpå jag frågade ”ursäkta?” och hennes svar är att fnysa och säga ”haha, inget.” Hennes ton i detta samtal var under all kritik och jag har redan bytt VC. Sätter aldrig min fot här igen.
1.3
Philip L.
20 jan, 2025
Värdelös kommunikation och tillgänglighet. Mer än 6 veckor till närmsta tillgängliga läkartid. Ständiga telefonköer och blir hänvisad till 1177.