Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande när du besöker vår vårdcentral. För utförligare information om vilken typ av vård vi kan erbjuda läs mer under Vårt vårdutbud samt på vår hemsida. https://capio.se/hitta-mottagning/primarvard/vardcentraler/ostermalm/ När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden av oss på Capio alla dagar, året runt, fram till klockan 22. Starta ditt besök hos Capio Go. Klistra in följande länk in din webläsare: https://capio.se/digitala-tjanster/capio-go/
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
81.9av 100
Helhetsbetyg 2024
±7.1 konfidensintervall
114 svar (40% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck82.4±7.3Medel 80.1
Emotionellt stöd79.0±9.9Medel 76.6
Delaktighet och involvering83.3±7.1Medel 79.8
Respekt och bemötande88.3±6.0Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering75.5±8.0Medel 72.6
Information och kunskap81.1±7.3Medel 76.5
Tillgänglighet81.5±7.2Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Capio vårdcentral Östermalm har fått blandade recensioner. Många patienter upplever att de blir trevligt bemötta med bra information och kommunikation. Det är även enkelt att nå vårdcentralen. Å andra sidan finns det klagomål på långa väntetider för att få tider, förvirring vid tidsbokning och otrevlig personal. För patienter som söker primärvård och vanliga besök kan vårdcentralen vara lämplig.
Trevligt bemötande
Bra information och kommunikation
Lång väntetid för tider
Förvirring vid tidsbokning
Otrevlig och ohjälpsam personal
Lätt att nå vårdcentral (alla)
Primärvård, vanliga besök
*Sammanfattat från Google (24), Facebook (1) & Nationell patientenkät (100).
Trevligt bemötande
Bra information och kommunikation
Lång väntetid för tider
Förvirring vid tidsbokning
Otrevlig och ohjälpsam personal
Lätt att nå vårdcentral (alla)
Primärvård, vanliga besök
*Sammanfattat från Google (24), Facebook (1) & Nationell patientenkät (100).