Essinge vårdcentral logo
Vårdcentral

Essinge vårdcentral

Till oss är du välkommen både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär. Via appen Alltid öppet kan du chatta med oss, boka tid för besök eller boka videomöte med läkare. När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att...

Aktuell information

Under perioden 14/7 tom 8/8 har laboratoriet på Essinge vårdcentral sommarstängt. Under perioden hänvisar vi till Unilabs laboratorier.

När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 07:10 - 13 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Essinge vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

78%

Torsdag
Tisdag
Onsdag
Måndag

Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Allmänmedicin, Vaccinationsverksamhet, Medicinsk fotvård, Distriktssköterskeverksamhet, Barnhälsovård/BVC

Essinge vårdcentral får generellt positiva recensioner för sin kompetenta och hjälpsamma personal, vilket många patienter uppskattar. Många berättar om snabba och smidiga behandlingar och ett bra bemötande från både läkare och annan personal. Dock finns kritik mot långa väntetider, hög personalomsättning och problem med att boka tider, vilket några patienter påpekar. Sammantaget finns både god vård och vissa administrativa utmaningar.
Kompetent personal
Bristande kontinuitet
Trevlig miljö
Enkel digital kontakt
Svår att boka tider
allmänvård, kroniska tillstånd, äldre vård
*Sammanfattat från Google (26).

Marlene B.
15 mar, 2023
Carina J.
6 apr, 2022
Har flyttat till Farsta, efter att jag bott på Lilla Essingen. I 3 års tid har jag trots avstånd valt att gå till Vc lilla essingen, MYCKET BRA PERSONAL o alltid bra bemötande.