Axelsbergs vårdcentral logo

Axelsbergs vårdcentral

Till oss är du välkommen både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär. Via appen Alltid öppet kan du chatta med oss, boka tid för besök eller boka videomöte med läkare. När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att...
Axelsbergs vårdcentral

När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 06:24 - 25 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Axelsbergs vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Medicinsk fotvård, Vaccinationsverksamhet, Diabetesmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Livsstilsmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård

Axelsbergs vårdcentral har många nöjda patienter som uppskattar det positiva bemötandet och de engagerade läkarna. Personalens professionalitet lyfts fram flertalet gånger, och provtagningar sker ofta snabbt och smidigt. Problematiken ligger i långa väntetider för bokning och svårigheter med telefonservicen. Flera patienter upplever receptionen som otrevlig. Kontinuiteten i vården kan förbättras, vilket har lett till frustration hos vissa patienter.
Bra bemötande
Snabb provtagning
Tillgänglig genom app
Brister i kontinuitet
kroniska sjukdomar, allmänvård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (131) & Google (79).

2.8
Åsa S.
5 mar, 2024
4.5
Eva S.
9 dec, 2023
Väldigt nöjd efter mitt senaste besök. Jättetrevlig läkare med stort engagemang och även trevligt bemötande i telefon av den manliga sjuksköterskan. Kan inte bli bättre!