Vid livshotande tillstånd ska du alltid ringa 112. Om vårdcentralen är stängd och du behöver rådgivning eller vägledning till rätt vårdnivå kan du ringa 1177. Du kan även skicka in ditt ärende dygnet runt till vårdcentralen, och vi svarar dig via chatten på helgfria vardagar mellan kl 08:00–16:00. Använd vårdcentralens egna digitala ingång genom Doktor.se-appen för snabb hjälp. Välkommen att...
Använd vårdcentralens egna digitala ingång genom Doktor.se-appen för snabb hjälp. Välkommen att kontakta oss via Doktor.se-appen!
Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Psykologverksamhet, barn och ungdom, Tobaksavvänjning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Medicinsk fotvård, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Distriktssköterskeverksamhet
Mats L.
2 apr, 2025
Jag har haft stora problem med att hitta fungerande vårdcentraler de senaste 10 åren.
Sagoskogens vårdcentral ger jag högsta betyg på alla sätt och vis. Om alla vårdcentraler var så här välfungerande och trivsamma skulle vi inte ha några problem i primärvården. Bravo!
Emma H.
17 jan, 2023
Jag har mött många läkare i mitt liv. Jag behöver ett flertal händer om jag skall räkna alla jag mött genom åren. Och på bara 1 hand kan jag räkna alla guldklimpar. En finns här. Tidigare har jag ofta känt mig som ett litet spöke i hörnet som ingen vill ha i rummet, men inte med läkaren hos Er. Tack för att Ni finns och att det finns guldklimpar kvar som faktiskt bryr sig om sina patienter. Som ser en helhet där andra bara sett problem. Som ger en känsla av hopp....! Som vill det bästa, sällsynt fint bemötande...! Tack för att jag fick lista mig och tack för att Ni finns! Guldstjärnor!