karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
5

Medicinsk fotterapeut i Stockholm

På vården.se kan du jämföra 38 Medicinska fotterapeuter i Stockholm. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
82 mottagningar i närheten av Stockholm
primary care
Öppet idag från 08:00
primary care
(1)
Öppet idag från 08:00
primary care
(2)
Öppet idag från 10:00

Vad har medicinska fotterapeuter i Stockholm för snittbetyg?

I Stockholm ligger snittbetyget för medicinska fotterapeuter på 3.88, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din medicinsk fotterapeut? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och medicinska fotterapeuter i Stockholm.

Vilken medicinsk fotterapeut är bäst i Stockholm?

Att välja vilken medicinsk fotterapeut i Stockholm du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra medicinska fotterapeuter baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De medicinska fotterapeuter med bästa snittbetyg i Stockholm på Vården.se är:

Så tycker patienter om medicinska fotterapeuter i Stockholm

 • Fantastiskt, detta var jag lite skeptisk för. Men Lunula Laser har hjälpt min Hallux valgus. Helt otroligt , redan efter första gången kände jag en skillnad. Värken försvann och svullnaden minskade. Idag gjorde jag min fjärde behandling och är så nöjd och glad. Tänk vad lite ljus kan göra.

  – Lotta F. FOTIA KLINIKEN

 • Fem stjärnor som omdöme på fyra frågor är mitt bästa betyg någonsin. Jag är mycket tacksam för den vård jag fått på Liljeholmens VC

  – Erika N. Liljeholmens vårdcentral

 • Har gått där några år och alltid blivit bra behandlad. Tränar mycket och brukar få problem med tårna som kläms men nu har jag fått avlastning med en silikonavgjutning mellan tårna som fungerar suveränt.

  – Magnus F. FOTIA KLINIKEN

 • Sökt vård för min 5 åriga son vid 2 tillfällen. Fick tid till läkare snabbt båda gångerna. Första gången konsulterade läkaren en barnläkare då hon själv inte kunde ge svar. Fick sedan bra återkoppling. Andra gången var mer akut - infektion, och vi fick en uppföljande tid veckan därpå för kontroll om han inte var frisk då. Upplever vården som mycket bra. Trevlig personal i receptionen. Snälla och bra läkare. Inget att klaga på.

  – Anna S. Liljeholmens vårdcentral

 • Bästa Marina!!

  – Lena L. FOTIA KLINIKEN

Vilka medicinska fotterapeuter i Stockholm har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa medicinska fotterapeuter:

Vad gör en medicinsk fotterapeut?

En medicinsk fotterapeut är en specialist inom fotvård och fotbehandling. Till skillnad från vanlig fotvård är den medicinska inriktad på att förebygga, behandla och lindra sjukdomar och ohälsotillstånd i foten. Medicinska fotterapeuter har i uppgift att diagnostisera och behandla olika fotrelaterade problem, såsom inåtväxande naglar, förhårdnader, liktornar och vårtor. De kan också behandla fotbesvär som fotvärk, hälsmärta och fotsvamp. Men medicinska fotterapeuter arbetar också förebyggande, för att  förhindra framtida fotbesvär. De kan ge vägledning om val av lämpliga skor, fotövningar och metoder för att upprätthålla god fot- och fotledshälsa. 

När ska man söka hjälp hos en medicinsk fotvårdsspecialist? 

Du bör överväga att söka hjälp hos en medicinsk fotvårdsspecialist om du upplever något av följande

 • smärta eller obehag i fötterna eller fotlederna
 • fotsår eller sår på fötterna som inte läker ordentligt
 • inåtväxande naglar eller nagelinfektioner
 • hudproblem på fötterna, såsom vårtor, svampinfektioner eller eksem
 • nedsatt blodcirkulation eller känsel i fötterna
 • nedsatt rörlighet på grund av smärta eller fotbesvär.

En del sjukdomstillstånd kräver regelbundna besök till medicinsk fotterapeut. Personer med till exempel diabetes och reumatism, kan behöva träffa en medicinsk fotterapeut som en del av behandlingen.

Vad kostar det att gå till en medicinsk fotterapeut? 

Kostnaderna för att gå till en medicinsk fotterapeut i Sverige kan variera. Om du får behandling inom den offentliga hälso- och sjukvården så betalar du den vanliga patientavgiften som gäller för regionen. Om du går till en privat mottagning så får du bekosta behandlingen själv, en medicinsk fotvårdsbehandling brukar kosta runt 500 kr per tillfälle.