I Bromma ligger snittbetyget för medicinska fotterapeuter på 4.81, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din medicinsk fotterapeut? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och medicinska fotterapeuter i Bromma. 38
Att välja vilken medicinsk fotterapeut i Bromma du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra medicinska fotterapeuter baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.
De medicinska fotterapeuter med bästa snittbetyg i Bromma på Vården.se är:
Fantastiskt, detta var jag lite skeptisk för. Men Lunula Laser har hjälpt min Hallux valgus. Helt otroligt , redan efter första gången kände jag en skillnad. Värken försvann och svullnaden minskade.
Idag gjorde jag min fjärde behandling och är så nöjd och glad. Tänk vad lite ljus kan göra.
– Lotta F., FOTIA KLINIKEN
Har gått där några år och alltid blivit bra behandlad. Tränar mycket och brukar få problem med tårna som kläms men nu har jag fått avlastning med en silikonavgjutning mellan tårna som fungerar suveränt.
– Magnus F., FOTIA KLINIKEN
Bästa Marina!!
– Lena L., FOTIA KLINIKEN
Fantastiskt ställe! Personalen är jätte trevlig och superkunnig!!! Tack Karin, som har hjälpt min son med att bli av med vårtor, vi har provat alla möjliga medel utan resultat innan vi kom till Fotia kliniken. Karin har gjort fantastiskt jobb och efter 7 besök har min son fina händer och fötter utan en enda vårtan. Rekommenderar starkt!!! Tack för ert jobb!!!
– Svetlana J., FOTIA KLINIKEN
Stort tack Marina!! Jag hade Impignement (inklämningssyndrom) i axeln sedan 5 mån och kunde i princip inte röra vänster arm mer än 60 grader, kunde inte ta handen
bakom ryggen och hade ofattbart ont hela tiden när jag blev rekommenderad att prova Fascia behandling hos Marina. Jag hade aldrig hört talas om denna behandling och var väldigt tveksam......Efter endast 1 behandling kunde röra armen över axelhöjd nästan hela vägen upp. Jag hade då varit hos en professor på Ortopedi som inte kunnat hjälpa mig hittills. Jag gick totalt 3 ggr och är nu helt återställd, ofattbart bra behandling!!
– Camilla J., FOTIA KLINIKEN
Idag finns det inga medicinska fotterapeuter i Bromma som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en medicinsk fotterapeut på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.
En medicinsk fotterapeut är en specialist inom fotvård och fotbehandling. Till skillnad från vanlig fotvård är den medicinska inriktad på att förebygga, behandla och lindra sjukdomar och ohälsotillstånd i foten. Medicinska fotterapeuter har i uppgift att diagnostisera och behandla olika fotrelaterade problem, såsom inåtväxande naglar, förhårdnader, liktornar och vårtor. De kan också behandla fotbesvär som fotvärk, hälsmärta och fotsvamp. Men medicinska fotterapeuter arbetar också förebyggande, för att förhindra framtida fotbesvär. De kan ge vägledning om val av lämpliga skor, fotövningar och metoder för att upprätthålla god fot- och fotledshälsa.
Du bör överväga att söka hjälp hos en medicinsk fotvårdsspecialist om du upplever något av följande
En del sjukdomstillstånd kräver regelbundna besök till medicinsk fotterapeut. Personer med till exempel diabetes och reumatism, kan behöva träffa en medicinsk fotterapeut som en del av behandlingen.
Kostnaderna för att gå till en medicinsk fotterapeut i Sverige kan variera. Om du får behandling inom den offentliga hälso- och sjukvården så betalar du den vanliga patientavgiften som gäller för regionen. Om du går till en privat mottagning så får du bekosta behandlingen själv, en medicinsk fotvårdsbehandling brukar kosta runt 500 kr per tillfälle.