Abrahamsbergs vårdcentral logo

Abrahamsbergs vårdcentral

Vi hänvisar dig till vår digitala tjänst Alltid öppet för kontakt med oss. I Alltid öppet kan du kontakta oss digitalt på en tid och plats som passar dig. Du kan exempelvis boka tid, få rådgivning via chatt eller utföra andra vårdärenden. Varmt välkommen att kontakta oss. Du är välkommen till oss både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning...
Abrahamsbergs vårdcentral

Vi hänvisar dig till vår digitala tjänst Alltid öppet för kontakt med oss.

Du är välkommen till oss både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom.

Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär.
Via appen Alltid öppet kan du chatta med oss, boka tid för besök eller boka videomöte med läkare.

När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 18:41 - 8 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Abrahamsbergs vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Distriktssköterskeverksamhet, Medicinsk fotvård, Vaccinationsverksamhet, Tobaksavvänjning, primärvård, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Inkontinensmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT)

Abrahamsbergs vårdcentral får höga betyg för respektfull och professionell bemötande. Många patienter betonar den vänliga och lyhörda personalen som ger utmärkta förklaringar. Kritiken som framkommer handlar främst om begränsad tillgänglighet. Det finns också en känsla av att vårdcentralen ibland upplevs som opersonlig. Trots detta, uppskattas vårdcentralen som ett bra alternativ särskilt för barn och återkommande vårdbehov.
Respektfull och professionell
Alltid vänligt bemött
Bra hjälp och förklaringar
Lyhörd personal
Barnvänlig
Kommunal känsla
barn, rutinbesök, kroniska sjukdomar
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (76) & Google (6).

2.4
1.3
Therese T.
14 sep, 2024
ST-Läkaren EK som jag träffade var 10minuter sen utan att andra patienter var synliga, verkade helt ointresserad av mitt ärende och mer intresserad av sina naglar, att säga ”jag vet inte” eller ”du får boka en annan tid hos någon annan” samt avbröt mitt i mina meningar. Kände mest att jag var i vägen som patient än att få hjälp. Faktiskt den sämsta läkaren jag träffat någonsin och empatilös. Väj annan läkare eller VC. Utöver det är det väldigt långa tider för att få träffa en läkare överhuvudtaget men fått bra hjälp av bra läkare tidigare.
Feven H.
17 maj, 2024
Det var de värsta jag varit med om, klickar mig iörat utan att man har pratat klart. Ställer man en fråga så får man till svar jag vet inte kolla upp det själv! Under all kritik